CELEBRITIES

Η Scarlett Johansson έχει σωσία και είναι μια γιαγιά


Αφροδίτη Σακκά

28 Απριλίου 2017

scarlettjohansson50604.jpg

Διαβάστε εδώ: H Scarlett Johansson αποκάλυψε τι μοιράζεται με την Ivanka Trump

O εγγονός της γιαγιάς αυτής, ανέβασε μια παλιά φωτογραφία της σωσία της Johansson, ονόματι Geraldine, μαζί με τη λεζάντα: "Η Γιαγιά μου Έμοιαζε με τη Scarlett Johansson Όταν Ήταν Νεότερη".

My Grandma Looked Like Scarlett Johansson When She Was Younger

H throwback φωτογραφία έχει πάρει πάνω από 3 εκατομμύρια views και ένα από αυτά ήταν και η Johansson, η οποία έσπευσε να δει το post όταν έμαθε πως υπάρχει μια σωσίας της. 

"Πήρα πάρα πολλά μηνύματα και emails για το πόσο μοιάζουμε και έπρεπε να δω η ίδια τη φωτογραφία. Holy crap!" είπε η Johansson σε ένα video που έφτιαξε για την Γιαγιά Geraldine. "Θέλω να συναντηθούμε από κοντά!"

Eκτός από τη πρόσκληση της Johansson στη Geraldine να βγουν για ποτό, η ηθοποιός την κάλεσε επίσης στην προβολή της τελευταίας της ταινίας, Rough Night. Ο εγγονός της Geraldine επέστρεψε στο Reddit για να ανακοινώσει πως η γιαγιά του θα βγει όντως με την Johansson και "είναι ενθουσιασμένη που θα διασκεδάσει με την ηθοποιό."

"Η γιαγιά μου είχε μείνει άναυδη," έγραψε για την αντίδραση της Geraldine στο video. "Δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθούμε την πρόσκληση."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο στιλάτα hair looks της Scarlett Johansson

[gallery-461334]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.