CELEBRITIES

Ποιοι ήταν οι celebrities που έσπασαν τους κανόνες του Met Gala;


Αφροδίτη Σακκά

3 Μαΐου 2017

kyliejenner76536.jpg

Διαβάστε εδώ: Τα celebrity ζευγάρια που εμφανίστηκαν στο red carpet του Met Gala 2017

Μπορεί η διοργάνωση να έχει πολύ αυστηρούς κανόνες (από την ίδια την Anna Wintour) αλλά όσον αφορά τη Δευτέρα το βράδυ και το Met Gala 2017, υπήρξαν κάποιοι "επαναστάτες" που τόλμησαν και έσπασαν αυτούς τους κανόνες. Ωστόσο, χάρη στα social media, αυτοί που έσπασαν τους κανόνες δεν έμειναν κρυφοί -μάλιστα, κάποιοι τους έσπασαν εντελώς απροκάλυπτα! Δείτε παρακάτω ποιοι ήταν αυτοί.

Μπορεί το κάπνισμα να μην επιτρεπόταν πουθενά στους χώρους του event, ωστόσο πολλοί celebrities, συμπεριλαμβανομένων της Bella Hadid, Rami Malek και Dakota Johnson, έκαναν πολλά διαλείμματα για τσιγάρο, στις τουαλέτες.

 

annual bathroom selfie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

 

Bella and Zoe at the MET gala 2017 @bellahadid #bellahadid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Hadid (@bellahadidupdates123) στις

Υπάρχει ένας αυστηρός κανόνας, να μην βγαίνουν φωτογραφίες μέσα απ' το event. Και σχεδόν όλοι έσπασαν αυτόν τον κανόνα. Στην πρώτη φωτογραφία, η Kylie Jenner βγάζει μια ομαδική selfie που περιλαμβάνει διάφορους celebrities, επίσης να βγάζουν φωτογραφία και να σπάνε τον κανόνα του "όχι selfies". Στη δεύτερη, μάλιστα, μπορούμε να δούμε τη Bella Hadid και τη Zoe Kravitz να βγάζουν selfie μέσα από το χώρο του Met Gala.

Eνώ το gala κάθε χρονιά έχει συγκεκριμένο θέμα όσον αφορά το dress code (φέτος ήταν προς τιμήν της Rei Kawakubo για τον οίκο Comme des Garcons), πολλοί celebrities διάλεξαν απλά.. να το αγνοήσουν. Η Kim Kardashian φόρεσε ένα απλό, λευκό φόρεμα Vivienne Westwood, η Jennifer Lopez μια γαλάζια τουαλέτα Valentino, ενώ η Gisele Bundchen μια αστραφτερή τουαλέτα με ανοιχτή πλάτη που ήταν περισσότερο για Oscars παρά για το Met Gala. Όλες αυτές οι celebrities διάλεξαν να αγνοήσουν εντελώς το θέμα και το στιλ της Rei Kawakubo.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την αποκαλυπτική εμφάνιση της Kendall Jenner στο Met Gala 2017

[gallery-716759]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.