CELEBRITIES

O Brad Pitt μιλάει για το διαζύγιο, το αλκοόλ και τη νέα του ζωή


Αφροδίτη Σακκά

4 Μαΐου 2017

brad-pitt-gq-style-22.jpg

Διαβάστε εδώ: Η εικόνα του Brad Pitt που έχει ανησυχήσει τους πάντες

Συγκεκριμένα, όσον αφορά το αλκοόλ, ο Pitt παραδέχθηκε πως μπορεί να σταματήσε να καταναλώνει οποιουδήποτε είδους ναρκωτική ουσία όταν ξεκίνησε να φτιάχνει την οικογένειά του, ωστόσο δεν σταμάτησε να πίνει αλκοόλ. Μετά από ένα σημείο, παραδέχεται πως οι ποσότητες αλκοόλ που έπινε μεγάλωσαν και αυτό έγινε πρόβλημα. Ωστόσο, δήλωσε πως εδώ και μισό χρόνο έχει σταματήσει να πίνει και προσπαθεί να ανακτήσει τη ζωή του.

Ο ηθοποιός συνεχίζει λέγοντας πως η οικογένειά του είναι η κύρια προτεραιότητα για εκείνον. Μιλάει τις δυσκολίες που έχει σαν χαρακτήρας και σαν πατέρας, αναφερόμενος στο πώς μεγάλωσε εκείνος με τον πατέρα του. "Με χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο με το διαζύγιό μας: Πρέπει να είμαι περισσότερο. Πρέπει να είμαι περισσότερο για εκείνους. Πρέπει να τους δείξω. Και δεν έχω υπάρξει καλός σε αυτό," είπε ο Pitt για τη σχέση του με τα παιδιά του.

"Eίναι κάτι απατηλό [η ευτυχία]. Έχει υπάρξει μια πιο επώδυνη εβδομάδα από το κανονικό -απλά εμφανίστηκαν διάφορα πράγματα- αλλά βλέπω τη χαρά έξω απ' το παράθυρο, και μπορώ να δω το σχήμα των φοινίκων και την έκφραση στο πρόσωπο ενός από τα παιδιά μου, ένα χαμόγελο χωρισμού, ή να βρω, ξέρεις, μια στιγμή ευδαιμονίας με τον πηλό," είπε ο Pitt, σχετικά με το αν είναι ευτυχισμένος.

Ο Pitt συνεχίζει περιγράφοντας τις δυσκολίες και την προσπάθεια που κάνει να λύσει τα προβλήματα με τα παιδιά του, ενώ δείχνει πως υπάρχει καλή συνεννόηση με την πρώην σύζυγό του. Δεν επιθυμούν να βρεθούν στο δικαστήριο, προτιμούν και οι δύο την ηρεμία, με σκοπό να μην πληγωθεί η οικογένεια περισσότερο απ' όσο έχει ήδη πληγωθεί ενδεχομένως.

Η λύπη και η μοναξιά είναι δύο πολύ εμφανή στοιχεία στη συνέντευξη και ίσως η συγκεκριμένη να είναι από τις πιο ειλικρινείς συνεντέυξεις που έχουμε διαβάσει.

Η συγκεκριμένη φωτογράφηση επιμελήθηκε όχι μόνο από το περιοδικό GQ, αλλά και από τον Brad Pitt τον ίδιο, ειδικά για τις τοποθεσίες. Φυσικά, είναι ένα αριστούργημα. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το άρθρο και τη φωτογράφηση εδώ.

Gallery: Δείτε ακόμη τις γυναίκες που έχουν βρεθεί στο πλάι του Brad Pitt

[gallery-696097]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.