CELEBRITIES

Η topless φωτογραφία της Paris Jackson έχει ένα μήνυμα προς όλους


TSVIGKOU

13 Μαΐου 2017

parisjackson.jpg

"Θα το πω ξανά για εκείνους που αμφισβητούν αυτό που αντιπροσωπεύω και τον τρόπο που επιλέγω να εκφράζομαι. Το γυμνό ξεκίνησε ως ένα κίνημα για "επιστροφή στη φύση", "έκφραση ελευθερίας", "να είσαι υγιέστερος" και μάλιστα πολλοί το ονόμασαν φιλοσοφία. Όταν είσαι γυμνός είσαι ένα κομμάτι από αυτό που σε κάνει άνθρωπο. Προσωπικά με βοηθά να νιώθω πιο συνδεδεμένη με τη μητέρα γη. Είμαι συνήθως γυμνή όταν είμαι στον κήπο μου. 
Είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα και δεν χρειάζεται να το κάνετε σεξουαλικό με τον τρόπο που κάνουν πολλά αστέρια του Χόλιγουντ (και τα ΜΜΕ). Το σώμα σας δεν είναι απλά ένας ναός που πρέπει να λατρεύεται, είναι και ένα κομμάτι του φεμινισμού που είναι σε θέση να εκφράσει τον εαυτό σας με τον δικό σας τρόπο. Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα όμορφο πράγμα και δεν έχει σημασία ποια είναι τα «ελαττώματα» του, είτε πρόκειται για ουλές είτε για επιπλέον βάρος, ραγάδες, φακίδες, οτιδήποτε, είναι όμορφο και πρέπει να το εκφράσετε, να νιώσετε άνετα.
Είναι αυτό που είμαι και αρνούμαι να αποφεύγω να κρατώ τις πεποιθήσεις μου μυστικές. Ο καθένας έχει μια γνώμη και όλοι έχουν τις πεποιθήσεις τους. Δεν συμφωνούμε πάντα ο ένας με τον άλλο και αυτό είναι εντάξει. Αλλά και πάλι, είμαστε όλοι άνθρωποι και πρέπει να εκτιμήσουμε τα πράγματα που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι που μας κάνουν ανθρώπους, μας βοηθούν να νιώσουμε συνδεδεμένοι. Πώς μπορεί αυτό να είναι κακό;

 

Όσοι δε συμφωνούν με το τελευταίο upload της Paris, η ίδια πρόσθεσε σε σχόλιό της ότι κατανοεί απόλυτα το λόγο που θέλουν να πατήσουν το κουμπί "unfollow" και μάλιστα τους ενθάρρυνε να το κάνουν.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί η Paris για το μακιγιάζ που επιλέγει, στις περισσότερες εμφανίσεις της. Σίγουρα στο νεσεσέρ σας έχετε τα περισσότερα από αυτά.

[gallery-716556]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.