CELEBRITIES

Tι ανέβασε η Kim Kardashian για τη βομβιστική επίθεση και ξεσήκωσε αντιδράσεις


Αφροδίτη Σακκά

24 Μαΐου 2017

kimkardashian36016.jpg

Διαβάστε εδώ: H Kim Kardashian αποκαλύπτει ποια αισθητική επέμβαση έχει μετανιώσει

"Οι συναυλίες είναι ένα μέρος που μπορείς να χαλαρώνεις & να διασκεδάζεις. Είναι τόσο τρομακτικό να μην μπορείς να νιώθεις ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο. @arianagrande σε αγαπώ," έγραψε η Kim στο tweet. Η φωτογραφία που διάλεξε να συνοδεύσει τη λεζάντα, ήταν μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια να χορεύει με την Grande -και ο κόσμος δεν ήταν χαρούμενος. Ενώ το tweet ήταν ενεργό μέχρι κάποια ώρα, η Kardashian το έχει πλέον διαγράψει.

"H ανάγκη σου να ανεβάσεις μια δική σου φωτογραφία.. απαίσιο," έγραψε κάποιος ως απάντηση στο tweet της Kardashian. "Ο πραγματικός ναρκισσισμός είναι όταν κάποιος μπορεί να ισοπεδώσει μια τραγωδία και να κάνει τον εαυτό του το επίκεντρο της προσοχής," έγραψε ένας άλλος χρήστης στο Twitter.

Η Kardashian, μετά το αμφιλεγόμενο tweet το οποίο διέγραψε, ανέβασε ένα ακόμα -χωρίς φωτογραφία- το οποίο είναι ακόμα ενεργό και γράφει: "Προσεύχομαι για όλους στο Manchester. Είναι πραγματικά αναίσθητο & σπαραξικάρδιο," έγραψε η reality star.

Ωστόσο, οι χρήστες έχουν απαντήσει στα σχόλια του συγκεκριμένου tweet, με το screenshot της -πλέον διεγραμμένης- φωτογραφίες που ανέβασε η Kim Kardashian γράφοντας: "Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε πως ανέβασες μια ακατάλληλη φωτογραφία και έκανες το #Manchesterbombing να είναι για 'σένα."

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.