CELEBRITIES

Τα μυστικά που αποκαλύφθηκαν σχετικά με τη ζωή του Michael Jackson


Αφροδίτη Σακκά

30 Μαΐου 2017

michaeljackson.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Paris Jackson πόσταρε μία σπάνια φωτογραφία του μικρού της αδερφού

Αυτά είναι οι πιο απρόβλεπτες αποκαλύψεις που έγιναν μέσα από την ταινία, από την πρώτη της προβολή, τη Δευτέρα το βράδυ:

Όταν ο Jackson φορούσε μάσκες στα πρόσωπα των παιδιών του για να τα προστατέψει από τη δημοσιότητα, το ονόμαζε "dress up" (ότι δηλαδή φορούσαν στολές) και το έκανε παιχνίδι, λέγοντάς τους να μην χρησιμοποιούν τα αληθινά τους ονόματα.

Ένας φωτογράφος μία φορά έβγαλε μια φωτογραφία του Blanket και ο Javon τον βρήκε και του πήρε την κάμερα. Μετά, ο Jackson πλήρωσε 75.000 δολάρια στον φωτογράφο, αφού ο τότε βοηθός του Feldman, την κατέστρεψε. (Ο Feldman μετά απολύθηκε, σύμφωνα με τον Bill).

Στο ντοκιμαντέρ, φαίνεται μόνο ένας αδερφός του Jackson, ο Randy, μικρότερος αδερφός του και μέλος των Jackson 5, o oποίος φαίνεται να απαιτεί από τον Jackson χρήματα που του χρωστούσε. Ενώ ο πατέρας του Michael είχε πληροφορηθεί πως χρειάζεται να κλείσει ραντεβού για να τον δει, κλήθηκε να πάει για να βοηθήσει την κατάσταση με τον Randy. Αυτό συνέβη την βραδιά γενεθλίων της Elizabeth Taylor, στην οποία ο Michael δεν παρευρέθηκε αφού ο Randy τον ακολούθησε εκεί.

Σύμφωνα με τον Bill, o Jackson έπαιρνε μαζί του καυτερή σάλτα και βούτυρο σε spray όταν πήγαινε σινεμά. Ο αγαπημένος του ηθοποιός ήταν ο Charlie Chaplin, τον οποίο θεωρούσε "βασιλιά της κωμωδίας".

Σε περίπτωση ανάγκης, ο Jackson πάντα κουβαλούσε μαζί του το Oscar για το Gone With The Wind και ένα χαρτοφύλακα με 200.000 δολάρια και διαβατήρια.

Σε μία σκηνή, ο Jackson φαίνεται να κόβει το χέρι του προσπαθώντας να βγάλει μία κάμερα ασφαλείας από ένα τοίχο ξενοδοχείου στη Washington, D.C.

Eνώ ήταν φυσιολογικός σαν μπαμπάς, ο Bill αναφέρει πως ο Jackson αγαπούσε πολύ και τους fans του και είχε ζητήσει να στέλνονται τα γράμματά τους σε εκείνον προσωπικά. Επίσης, έλεγε στην αστυνομία πως ήταν εντάξει οι fans του να περιμένουν έξω από το σπίτι.

Ο Bill και ο Javon απαγορευόταν να πουν στον οποιονδήποτε για ποιον δούλευαν, πράγμα που επηρέαζε πολύ τις προσωπικές τους ζωές.

Σε μία άλλη σκηνή, ο Jackson έχει βγει ραντεβού και ο Javon οδηγεί το αμάξι. Το ραντεβού του, τον πείθει να πάνε σε ένα μπαρ σαν "κανονικό ζευγάρι" αλά εκείνος αλλάζει γνώμη τη στιγμή που κάποιος τον αναγνωρίζει στον δρόμο.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.