CELEBRITIES

H Rihanna πήρε βάρος και αυτή την αντίδραση δεν τη περιμέναμε


Αφροδίτη Σακκά

31 Μαΐου 2017

rihanna46974.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Rihanna έντυσε τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να περπατάει στο δρόμο και φαίνεται πως έχει πάρει μερικά κιλά. Φυσικά, οι εικασίες περί εγκυμοσύνης δεν άργησαν να εμφανιστούν, ωστόσο, χάθηκαν ανάμεσα στη πληθώρα των fans που μοιάζουν να ενθουσιάστηκαν με το γεγονός πως η RiRi έχει μεγαλύτερες καμπύλες και μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα στενά, sexy φορέματα. Το Twitter γέμισε από υποστηρικτές που δήλωσαν πως η Rihanna δείχνει πιο ελκυστική στην παρούσα σωματική κατάσταση.

 

Να σημειώσουμε πως οι παραπάνω αντιδράσεις παρεκκλίνουν σημαντικά από τις συνηθισμένες, στις περιπτώσεις που μία διάσημη γυναίκα παίρνει βάρος. Ακόμα κι αν τα πρότυπα ομορφιάς είναι πολύ μακριά από να συμπεριλαμβάνουν διαφορετικούς σωματότυπους, ειδικά όσον αφορά το Hollywood και τη μόδα, το συγκεκριμένο γεγονός με τη Rihanna αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα, ακόμα και για τον κόσμο των social media.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το style evolution της Rihanna

[gallery-716436]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.