CELEBRITIES

O Brad Pitt με σορτσάκι γυμναστικής είναι η φωτογραφία της ημέρας


Αφροδίτη Σακκά

1 Ιουνίου 2017

bradpitt.jpg

Διαβάστε εδώ: Δεν έχετε ξαναδεί τον Brad Pitt έτσι

Την Παρασκευή, η τελευταία ταινία του Brad Pitt, War Machine, ένα σατιρικό δράμα για τον πόλεμο, επηρεασμένο από αληθινά γεγονότα, βγήκε στο Netflix. Ο Pitt έχει τον ρόλο του General Glen McMahon, έναν στρατιωτικό που τρέχει 7 μίλια την ημέρα για να διατηρηθεί. Ο McMahon πηγαίνει στο Αφγανιστάν για να διευθετήσει την στρατιωτική κατάσταση που επικρατεί εκεί, αλλά το πιο σημαντικό της υπόθεσης εδώ πέρα, είναι το πώς τρέχει. Η έκφραση και το βάδισμά του είναι πραγματικά το καλύτερο στοιχείο της μαύρης αυτής κωμωδίας.

Το στιλ τρεξίματος του χαρακτήρα είναι ξεκαρδιστικό και εκπληκτικό συγχρόνως. Οι χρήστες του Twitter τον παρομοιάζουν με τον Forrest Gump ή υποστηρίζουν πως πρέπει να προταθεί για Oscar.

Δεν είναι ότι βλέπουμε και κάθε μέρα έναν movie star σαν τον Brad Pitt να κάνει jogging -ούτε με αυτές τις μοναδικές εκφράσεις. Δείτε εδώ το trailer της ταινίας και πάρτε μία γεύση παρακάτω για να καταλάβετε τι εννούμε. 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.