CELEBRITIES

O Charles μπορεί να μην είχε παντρευτεί την Diana αν δεν είχε συμβεί αυτό


Αφροδίτη Σακκά

9 Ιουνίου 2017

charles.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο λόγος που η Lady Diana κρατούσε πάντα clutch κοντά στο στέρνο

Όλα αυτά όμως μπορεί να μην είχαν συμβεί ποτέ, αν δεν είχε μπει στη μέση ο πατέρας της Camilla. Σχεδόν μία δεκαετία πριν το γάμο του με τη Diana, ο Charles είχε ήδη ερωτευθεί την Camilla. Το καλοκαίρι του 1972, οι δύο τους περνούσαν πολύ χρόνο μαζί. Ο σύντροφος πολλών χρόνων της Camilla, που ήταν μαζί on and off, Andrew Parker Bowles, ήταν εκτός χώρας για στρατιωτική υπηρεσία, όταν εκείνη ξεκίνησε μία ρομαντική σχέση με τον Charles. 

Σύμφωνα με τη νέα βιογραφία, Prince Charles, της συγγραφέα Sally Bedell Smith, o Charles ένιωθε καλά δίπλα στην Camilla, ενώ έβγαιναν μαζί για χορό στα clubs του Λονδίνου ή έτρωγαν στο διαμέρισμα της Camilla. Στα 24, η Charles αγχώθηκε πως ήταν πολύ νέος για να παντρευτεί. Και αφού η Camilla δεν "έμοιαζε παρθενική," δίσταζε να της κάνει πρόταση γάμου. Ο Charles, βέβαια, συνέχισε να έχει συναισθήματα για εκείνη, ακόμα κι όταν έφυγε στην Καραϊβική με το ναυτικό, όπου υπηρετούσε. Εκείνη την εποχή, οποιοσδήποτε είχε "ιπαρελθόν", δεν μπορούσε να μπει στη βασιλική οικογένεια. Στο μεταξύ, ο Andrew Parker Bowles είχε επιστρέψει στο Λονδίνο και τότε ο αδερφός του μαζί με τον πατέρα της Camilla, συνομώτησαν για να τους παντρέψουν. Δημοσίευσαν μία ανακοίνωση αρραβώνα στην εφημερίδα Times -ενώ στην πραγματικότητα η πρόταση γάμου δεν είχε γίνει ποτέ- την οποία ο Charles διάβασε όταν επέστρεψε.

Συμφωνα με τη Bedell Smith, ο πρίγκιπας Charles δεν μπόρεσε να καταλάβει τι έχει συμβεί και αν ο Andrew δεν είχε υποχρεωθεί να κάνει την πρόταση γάμου στην Camilla, τότε ίσως να μην είχε συμβεί ποτέ ο καταστροφικός γάμος του Charles με τη Diana και να είχε παντρευτεί την Camilla εξαρχής.

Βέβαια, τότε δε θα είχαμε τον πρίγκιπα William, τον πρίγκιπα Harry ή τον αξιολάτρευτο πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.