CELEBRITIES

Πώς είναι η Amal και ο George Clooney μετά τη γέννηση των διδύμων


Αφροδίτη Σακκά

16 Ιουνίου 2017

georgeamal.jpg

"Η γέννα κράτησε περισσότερο απ' όσο περίμεναν, αλλά τα μωρά είναι υγιή και πανέμορφα," είπε η πηγή στο E! News. "Κατάφεραν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στο νοσοκομείο και να τους επισκευθούν φίλοι και οικογένεια."

"Είναι πανευτυχείς. Δε νομίζω πως έχετε δει πιο χαρούμενο ζευγάρι," συμπλήρωσε η πηγή. "Υπάρχει μία θετική ενέργεια στο σπίτι και σε όλους γύρω τους, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού, που έχουν επίσης εξαιρετική διάθεση." 

Ο Nick Clooney, πατέρας του George, είπε στο Goodmorning America, την προηγούμενη εβδομάδα, πως τα δίδυμα είναι "πανέμορφα." Είπε "Ο George θα είναι υπέροχος πατέρας" και πως "η Amal θα είναι -και ήδη είναι- θαυμάσια μητέρα."

To ζευγάρι κάνει τα πάντα έτσι ώστε τα δίδυμα να έχουν ό,τι χρειαστούν, ενώ έχουν προσλάβει βοήθεια για οκτώ εβδομάδες, μία βραδινή νοσοκόμα, για να βοηθήσει να έχουν τα παιδιά ένα πρόγραμμα ύπνου.

Μαζί με τη βοήθεια από οικογένεια και φίλους, ο George και η Amal, δέχονται βοήθεια και από τους γείτονές τους. "Είναι δύσκολο να κρατήσεις τους φωτογράφους μακριά από το σπίτι, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βοηθήσει, όλοι χαίρονται που έχουν την Amal και τον George εδώ, οπότε θα ακούσετε πως μετακινούν αμάξια που δεν αναγνωρίζουν και διώχνουν φωτογράφους που βλέπουν να περιφέρονται," είπε η πηγή στο E! News. 

H ίδια πηγή αναφέρει πως το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να δέχεται λουλούδια και δώρα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το πολυτελές διαμέρισμα του George και της Amal Clooney

[gallery-715785]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.