CELEBRITIES

Το συγκινητικό γράμμα της κόρης του Chris Cornell στον μπαμπά της


Αφροδίτη Σακκά

21 Ιουνίου 2017

chriscornell.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο Brad Pitt στο πλευρό των παιδιών του Chris Cornell

"Θα ξεκινήσω λέγοντας πόσο σε αγαπώ και πόσα σημαίνεις για εμένα. Είσαι το είδωλό μου, κάποιος που πάντα θαύμαζα. Ήσουν πάντα εκεί για εμένα. Με πήγαινες μπροστά κάθε μέρα και ακόμα το κάνεις," έγραψε στη σελίδα του στο Facebook. "Κάθε φορά που κλαίω και νιώθω πως δεν μπορώ να συνεχίσω, ακούω τη φωνή σου, 'Μην ανησυχείς. Η ανησυχία είναι χάσιμο χρόνου, είμαι εντάξει.'"

Η Toni συνέχισε, "Πάντα κρατούσα στην καρδιά μου ό,τι μου έλεγες. Πιθανόν επειδή ό,τι έλεγες ήταν τόσο έξυπνο."

Η 12χρονη μοιράστηκε, επίσης, αναμνήσεις από το ότι ο μπαμπάς ήταν πάντα παρών όταν γυρνούσε από περιοδείες. Κι όταν δεν ένιωθε τόσο καλά, ήταν ο Chris που την βοηθούσε να νιώθει καλύτερα. 

"Θα με έπαιρνες αγκαλιά, θα με φιλούσες. Δεν σε ένοιαζε αν ήμουν άρρωστη," έγραψε. "Θα καθόσουν όλο το βράδυ ξύπνιος μέχρι να βεβαιωθείς πως θα έπεφτε ο πυρετός μου. Κι αν δεν έπεφτε, θα με ξυπνούσες και θα μου έδινες το φάρμακό μου. Θα άνοιγα τα μάτια μου, θα σε έβλεπα και θα ένιωθα καλύτερα."

"Ξέρω πως είσαι ακόμα εδώ, και η ζέστη που νιώθω κάτω απ΄ το κρύο, είσαι εσύ," συνέχισε η Τοni. "Είσαι ο καλύτερος πατέρας σε όλον τον κόσμο. Και ξέρω πως, αν αυτό δεν ήταν ένα ατύχημα, θα ήμασταν ακόμα αγκαλιά να βλέπουμε το Purple Rain."

Ενώ τα γραπτά της Toni είναι αρκετά για να μας κάνουν να συγκινηθούμε, η σύζυγος του, Vicky Cornell, έγραψε επίσης ένα ανοιχτό γράμμα στον τραγουδιστή, όπου τον αναφέρει ως "αδελφή ψυχή της".

"Ήσουν ο καλύτερος πατέρας, σύζυγος και γαμπρός. Η υπομονή, η εμπάθεια και η αγάπη σου ήταν πάντα εμφανείς," έγραψε. "Σε αγαπώ πιο πολύ από όσο έχει αγαπήσει κανείς οποιονδήποτε στην ιστορία της αγάπης και πιο πολύ απ' ότι θα αγαπήσει ποτέ κανείς. Πάντα και για πάντα, η Vicky σου."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.