CELEBRITIES

Η Kim Kardashian έκανε συμφωνία με παρένθετη μητέρα


Αφροδίτη Σακκά

22 Ιουνίου 2017

kim.jpg

Διαβάστε εδώ: H Kim Kardashian ήταν έγκυος όταν έβγαλε τη διαβόητη γυμνή selfie

Το ΤΜΖ αναφέρει πως η συμφωνία έχει αξία 113,000 δολάρια, και υπάρχουν εικασίες πως η Kim, 36 και ο Kanye, 40, χρησιμοποίησαν ένα πρακτορείο για να βρουν την παρένθετη μητέρα. Μία πηγή έχει επιβεβαιώσει το παραπάνω στο People.

Η Kim και ο Kanye πήραν την απόφαση πως θέλουν τρίτο παιδί, αλλά όταν η Κim υπέφερε από κατακράτηση του πλακούντα, στη δεύτερη εγκυμοσύνη της με τον Saint, έπρεπε να εξερευνηθούν άλλοι τρόποι. Αυτή η πάθηση σημαίνει πως μία ακόμα εγκυμοσύνη για την Kim θα αποτελούσε κίνδυνο για τη ζωή της.

Η Kim μίλησε για το ότι ήθελε να γίνει μαμά τρίτη φορά, στο Keeping Up With The Kardashians, τον προηγούμενο Μάρτιο

Είπε: "Θα προσπαθήσω να κάνω ακόμα ένα μωρό. Θέλω τα παιδιά μου να έχουν αδέρφια." Συνέχισε, συμπληρώνοντας: "Μετά το Παρίσι νιώθω πως πρέπει να φέρω μία ακόμα ψυχή στον κόσμο."

Aρχικά, είχε αναφερθεί πως η Kim θα έκανε εγχείρηση έτσι ώστε να γεννήσει η ίδια το τρίτο της μωρό, αλλά είπε επίσης πως η παρένθετη μητέρα ήταν ακόμα μία επιλογή.

"Ξέρω πως [ο Kanye] θέλει κι άλλα παιδιά οπότε θα εξετάσουμε τις άλλες επιλογές μας."

"Συμπέρανα πως δεν μπορώ να κυοφορήσω κι άλλο. Οπότε τώρα θέλω να εξετάσω την παρένθετη μητρότητα," είχε πει στη μαμά της, Kris Jenner.

Μιλώντας επίσης με την αδερφή της, Kourtney, της είχε πει πως εκείνη και ο Kanye σκοπεύουν να δοκιμάσουν να βρουν μία παρένθετη μητέρα, ακόμα κι αν δεν είναι εύκολη υπόθεση.

 

Gallery: Δείτε ακόμα τις πιο ωραίες φωτογραφίες της Kim Kardashian και του Kanye West

[gallery-716930]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.