CELEBRITIES

Ο Ashton Kutcher δίνει όλες τις λεπτομέρειες του πρώτου φιλιού με τη Mila Kunis


Αφροδίτη Σακκά

23 Ιουνίου 2017

ashton.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο Ashton Kutcher μιλάει για τη Demi Moore και τις φήμες για απιστία

Το πρώτο ήταν, φυσικά, για το That 70's Show, στο οποίο ο 19χρονος Kutcher φίλησε τη 14χρονη Kunis, στους ρόλους τους ως ερωτευμένους Kelso και Jackie. Σύμφωνα με την εμφάνιση του Kutcher στο The Howard Stern Show την Πέμπτη, δεν ήταν και η πιο ρομαντική στιγμή.

"Ήταν πολύ περίεργο," εξομολογήθηκε ο ηθοποιός αναφερόμενος στη διαφορά ηλικίας. "Σκεφτόμουν, 'Δεν είναι παράνομο;' Ήταν πολύ άβολο.. Εκείνη ήταν 14! Ήταν σαν τη μικρή μου αδερφή!"

Ο Kutcher είπε επίσης στον Stern, πως συνήθιζε να κάνει τις εργασίες χημείας της μέλλουσας γυναίκας του, ενώ εκείνη έγραφε στο ημερολόγιό της πως "ήταν όμορφος."

"Στην αρχή νόμιζα πως πίστευε πως είμαι ήμουν όμορφος," είπε. "Μετά από λίγο, απλά την εκνεύριζα γιατί ήμουν σαν μεγάλος αδερφός."

Τα πράγματα άλλαξαν για τους πρώην συμπρωταγωνιστές μετάτο διαζύγιο του Kutcher με τη Demi Moore κι όλο αυτό χάρη στα τσιγάρα.

"Κάπνιζα τσιγάρα εκείνη την εποχή και ήμουν ακόμα καπνιστής ενώ εκείνη είχε κόψει το κάπνισμα και ήθελε να φυσάω τον καπνό για να τον εισπνέει," είπε για το πρώτο του πραγματικό φιλί με την Kunis.

"Και σκέφτηλα, 'Εντάξει, λοιπόν.' Οπότε άρχισα να κάνω αυτό και σταδιακά κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ήρθαμε όλο και πιο κοντά."

Ανεξέρτητα από την έλξη τους, οι δύο τους αποφάσισαν να πάνε τα πράγματα αργά. "[Η Kunis] μου είπε 'Δεν είσαι έτοιμος να μπεις σε σχέση' και εγώ της είπα 'Δεν είμαι έτοιμος να μπω σε σχέση," είπε ο Kutcher για την απόφασή τους να μην προχωρήσουν γρήγορα.

Μερικά χρόνια αργότερα, είναι παντρεμένοι με δύο παιδιά. Απίστευτο που μπορεί να βγάλει μία τηλεοπτική σειρά και ένα πακέτο τσιγάρα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.