CELEBRITIES

H Youtuber, Stevie Ryan, αυτοκτόνησε και γέμισε το internet με θλίψη


Αφροδίτη Σακκά

4 Ιουλίου 2017

stevie.jpg

Διαβάστε εδώ: Όταν η πριγκίπισσα Diana έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η Ryan πέθανε το Σάββατο, 1 Ιουλίου. Η ηθοποιός έγινε αρχικά γνωστή μέσα από μία σειρά video στο Youtube, ονόματι Little Loca και μετά συνέχισε γυρίζοντας παρωδίες με διάσημους, στην ίδια πλατφόρμα.

Η Ryan έκανε παράλληλα τις μιμήσεις της σε μία σειρά από σκετσάκια, με όνομα Stevie TV από το 2012 μέχρι το 2013, και αργότερα ήταν συμπαρουσιάστρια του Brody Jenner στο 'Sex with Brody'.

Ήταν, επίσης, η συμπαρουσιάστρια του podcast, Mentally Ch(ill), ένα podcast "για τη κατάθλιψη", σύμφωνα με τη περιγραφή στο iTunes. Σε ένα επεισόδιο που ανέβηκε δύο μέρες πριν τον θάνατο της Ryan, εκείνη αποκάλυψε πως ο παππούς της πέθανε την προηγούμενη Πέμπτη.

"Απλά ανησυχώ πως αυτό θα με στείλει σε πιο βαθιά κατάθλιψη," είπε. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Ryan και η συμπαρουσιάστρια, Kristen Carney, συζήτησαν και το θέμα της αυτοκτονίας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.