CELEBRITIES

H μεγάλη αποκάλυψη για τη νέα σχέση του Ben Affleck


9 Ιουλίου 2017

ben-affleck.jpg

Εκτός όμως από την αποκάλυψη αυτή, πλέον πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν ξεκινήσει το μεταξύ τους φλερτ, ενώ ήταν και οι δύο παντρεμένοι. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο περιοδικό People, Affleck και Shookus ξεκίνησαν να έχουν σχέση το 2013, δύο χρόνια πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο Affleck/Garner. Τότε ακόμα η Shookus ήταν παντρεμένη με τον Kevin Miller, έναν επίσης παραγωγό του Saturday Night Live. Οι δυό τους χώρισαν λίγα χρόνια μετά. 

Ο Ben και η Lindsay είχαν κανονική σχέση από τότε και μάλιστα βρισκόντουσαν κυρίως στη Νέα Υόρκη. Δεν κρυβόντουσαν και μάλιστα το σημείο συνάντησής τους ήταν το Mandarin Oriental. Ήταν συχνή επισκέπτες του. 

Μία άλλη πηγή αποκαλύπτει: "Και οι δύο ήταν παντρεμένοι όταν ξεκίνησαν να έχουν σχέση. Έκαναν κρυφά ραντεβού κάθε φορά που αυτός βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, αλλά και σε άλλα μέρη. Και οι δύο απατούσαν τους συντρόφους τους, οπότε ήταν προσεκτικοί. Η Jen και ο σύζυγος της Shookus το έμαθαν και οι δύο μαζί, λίγα χρόνια αργότερα. 

Ωστόσο, άνθρωπος του κοντινού περιβάλλοντος των Affleck/Garner υποστηρίζει ότι ο ηθοποίος και η Shookus δεν έβγαιναν ενώ ήταν παντρεμένοι, παρά όταν χώρισαν. Η ίδια πηγή συμπληρώνει πως το ειδύλιο είναι σχετικά φρέσκο και πως ο ηθοποιός δουλεύει πάνω στο να είναι είναι καλά, χαρούμενος και υγιής. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.