CELEBRITIES

H Cara Delevingne γράφει ένα συγκινητικό κείμενο για το πώς αποδέχτηκε τον εαυτό της


Αφροδίτη Σακκά

11 Ιουλίου 2017

caradelevingne.jpg

Διαβάστε εδώ: H Cara Delevingne μιλάει για τη σεξουαλικότητά της

"Έπιασα τον εαυτό μου να παραδίνεται στη διαδικασία έγκρισης της βιομηχανίας. Ένιωθα πως χρειαζόμουν αναγνώριση απ' όλους. Ως αποτέλεσμα, έχασα τον εαυτό μου και τι σημασία της ευτυχίας, τι σήμαινε να είσαι επιτυχημένος. Πιστεύω πως όλα προέκυψαν από ένα βαθύτερο συναίσθημα του να είμαι επιθυμητή και αρεστή."

Αφού συνειδητοποίησε πως δεν ήταν χαρούμενη ως μοντέλο, η θέση της Delevingne στη μόδα άλλαξε από το να περπατάει στην πασαρέλα, στο να κάθεται στο front row ως καλεσμένη, στο να μπαίνει στην χώρο της υποκριτικής (το ντεμπούτο της στην ταινία Paper Town πήρε αρκετά καλές κριτικές.) "Το πλεονέκτημά μου είχε αλλάξει... και εγώ είχα αλλάξει," γράφει η Delevingne για την αλλαγή καριέρας της. "Ήξερα πως έπρεπε να επαναξιολογήσω τη ζωή μου και τους στόχους μου για το μέλλον. Δεν ήθελα να μισήσω τη μόδα ή την επιτυχία μου."

Πλέον, η ηθοποιός έχει επικεντρωθεί στην αγάπη για τον εαυτό της και στο να βρει την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. "Συνειδητοποίησα πως η δουλειά και η έγκριση των άλλων δεν είναι το παν," γράφει. "Ναι, η καριέρα σου είναι πολύ σημαντικό πράγμα -αλλά όχι το πιο σημαντικό."

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το κείμενο της Cara Delevingne εδώ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις καλύτερες μεταμορφώσεις της Cara Delevingne σε ταινίες

[gallery-716726]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.