CELEBRITIES

H Kim Kardashian απαντάει με βίντεο στις φήμες που τη θέλουν να κάνει ναρκωτικά


Αφροδίτη Σακκά

12 Ιουλίου 2017

kimkardashian.jpg

Διαβάστε εδώ: Ποιo makeup look δε θα δοκιμάσει ποτέ η Kim Kardashian West

Οι ιδιαίτερα παρατηρητικοί της followers, πρόσεξαν τις δύο λευκές γραμμές που φαινόντουσαν πίσω από την Kim, στο Snapchat post της Δευτέρας, όσο η reality star προωθούσε τη The Kids Supply, μία σειρά ρούχων για παιδιά που λάνσαρε η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Kanye West. Πολλοί χρήστες έσπευσαν να κατηγορήσουν την Kim πως κάνει χρήση κοκαΐνης και απλά δεν πρόσεξε να μην φανεί στο background του video της.

Ωστόσο, η Kim δεν άφησε ούτε στιγμή να συνεχιστεί η συγκεκριμένη φήμη και απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter: "Δεν παίζω με τέτοιου είδους φήμες οπότε θα κλείσω το θέμα μια και καλή. Αυτό είναι ζάχαρη από τον χαμό με τα γλυκά μας από το Dylan's Candy Shop"

Tην Τρίτη το βράδυ, η Kardashian ανέβασε ακόμα ένα story στο Snapchat για να αναφερθεί στο μυστήριο. "Πήγαμε όντως στο Dylan's Candy Shop. Νομίζω πως ήταν το Pixie Stick μας," είπε στο video. "Αλλά μετά από όλα αυτά το τραπέζι στο background, είναι μάρμαρο, παιδιά. Ελάτε τώρα!"

"Δεν παίζω έτσι.. έχω παιδιά, δεν είναι το lifestyle μου αυτό. Ποτέ δεν ήμουν έτσι," συνέχισε. 

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες πως η Kim και η κόρη της, North, πήγαν όντως στο Dylan's Candy Shop, τη Δευτέρα.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.