CELEBRITIES

Η Debra Tate δήλωσε ότι η Jennifer Lawrence δεν είναι πολύ όμορφη για το ρόλο της αδερφής της, Sharon


TSVIGKOU

15 Ιουλίου 2017

20161214-zaa-a123-026.png

Από την άλλη η άποψη της Debra έχει ξεσηκώσει θύελλα, καθώς στα tabloids αναφέρεται ότι πρόκειται για κακεντρεχή σχόλια, αρχικά γιατί η Jennifer είναι πολύ όμορφη και ύστερα γιατί ο ρόλος στηρίζεται στη δράση και όχι στην καλή εμφάνιση.


Sharon Tate


Όταν ρωτήθηκε πώς θα της φαινόταν αν η Margot Robbie ή η Jennifer Lawrence παίξουν το ρόλο της αδερφή της, η Debra Tate δήλωσε: "Όχι ότι έχω κάτι εναντίον της (Lawrence), αλλά ... δεν είναι αρκετή για να παίξει την Sharon. Ξέρετε, έχω τα πρότυπά μου. "

H νέα του ταινία ο Quentin Tarantino θα είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και συγκεκριμένα θα είναι για τον περιβόητο κακοποιό Charles Manson, ο οποίος το 1969, μαζί με τους "ακόλουθους" του επιτέθηκε σε μια έπαυλη στο Los Angeles, δολοφονώντας με όπλα και μαχαίρια πέντε άτομα. Το αποτρόπαιο έγκλημα συγκλόνισε την κοινή γνώμη και το Χόλιγουντ καθώς ένα εκ των θυμάτων ήταν η -οκτώ μηνών έγκυος- ηθοποιός Sharon Tate, σύζυγος του γνωστού σκηνοθέτη Roman Polanski. Φημολογείται πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2018, πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι και ο συμπρωταγωνιστής της Jennifer θα είναι ο Brad Pitt.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε το σπίτι της Jennifer Lawrence, το οποίο ενοικιάζεται για $27.500.

[gallery-716896]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.