CELEBRITIES

H κόρη της Carrie Fisher δέχθηκε ένα βραβείο για τη μαμά της με τον πιο συγκινητικό τρόπο


Αφροδίτη Σακκά

16 Ιουλίου 2017

carrie.jpg

Διαβάστε εδώ: H αυτοψία της Carrie Fisher προκαλεί θλίψη

Ενώ η Lourd δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή λόγω των υποχρεώσεών της στα γυρίσματα της σειράς American Horror Story, η ευγνωμοσύνη και το έντονο συναίσθημα, ήταν εκεί. "Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, η μητέρα μου κι εγώ έχουμε υπάρξει φανατικές της Disney," έγραψε η 24χρονη. "Είχα τέτοια ψύχωση για την Ariel [Μικρή Γοργόνα] που ήθελα να αλλάξω το όνομά μου. Πηγαίναμε στη Disneyland τόσο συχνά που τώρα συνειδητοποιώ πως σε εκείνη μπορεί να άρεσε περισσότερο από εμένα."

Συνέχισε μιλώντας για την παιδική της ηλικία αλλά και για το πόσα θα σήμαινε για τη μητέρα της αυτό το βραβείο. "Το ότι έγινε κομμάτι της οικογένειας της Disney ήταν πραγματικά μια καταπληκτική στιγμή για εκείνη. Μυστικά, πάντα ήθελε να γίνει πριγκίπισσα της Disney, οπότε το να γινόταν πριγκίπισσα της Disney και θρύλος της Disney θα ήταν το μεγαλύτερό της όνειρο."

Τον λόγο διάβασε ο πρόερδος της Disney, Bob Iger. Δείτε το στο video.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.