CELEBRITIES

Οι πρίγκιπες Harry και William μετανιώνουν εκείνο το γρήγορο τελευταίο τηλεφώνημα με τη μητέρα τους


24 Ιουλίου 2017

william-and-harry.jpg

Ο Δούκας του Cambridge και ο μικρότερος αδερφός του - οι οποίοι τότε ήταν 15 και 12 - βρισκόντουσαν στο Balmoral μαζί με τα ξαδέρφια τους, όταν σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Diana σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997.

"Το μόνο που θυμάμαι είναι μάλλον το ότι μετάνιωσα για το υπόλοιπο της ζωής μου, πόσο σύντομο ήταν το τηλεφώνημα μαζί της", αποκάλυψε ο πρίγκιπας Harry στο νέο ντοκιμαντέρ για τα 20 χρόνια που έχουν περάσει από το θάνατο της Diana. 

O William με τη σειρά του συμπλήρωσε πως "Και πιστεύω πως ο Harry και εγώ βιαζόμασταν να της πούμε γεια, ξέρεις, τύπου τα λέμε μετά, γεια. Αν ήξερα τι θα συμβεί προφανώς και δεν θα ήμουν τόσο blase. Αυτό το τηλεφώνημα μου έχει κολλήσει στο μυαλό". 

Εκείνη την εποχή, τα δύο παιδιά, εξαιτίας του διαζυγίου των πρίγκιπα Κάρολου και της Diana, μιλούσαν με τους γονείς τους κυρίως στο τηλέφωνο και όχι από κοντά. 

"Σαν παιδί ποτέ δεν απολάμβανα να τους μιλάω στο τηλέφωνο", λέει ο Harry. "Και περνούσαμε πολύ περισσότερο χρόνο μιλώντας τους στο τηλέφωνο παρά από κοντά, λόγω της κατάστασης του διαζυγίο". 

"Το τηλέφωνο λοιπόν χτύπησε και ο William το σήκωσε και της μίλησε το πολύ πέντε λεπτά". 

Ο William και ο Harry μίλησαν επίσης και την αίσθηση του χιούμορ που είχε η μητέρα τους: "Η μητέρα μας ήταν εντελώς παιδί. Και όταν κάποιος μου λέει να του δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβει ότι ήταν αστεία, το μόνο που ακούω μέσα στο κεφάλι μου είναι το γέλιο της. Ένα από τα mottos της σε μένα ήταν "μπορείς να είσαι όσο ατάκτος θέλεις, απλά μην σε πιάσουν", λέει ο Harry. 

Υλικό με τους δύο πρίγκιπες να μιλάνε θα συμπεριληφθεί στο νέο ντοκιμαντέρ - tribute της πριγκίπισσας Diana. 

Gallery: Diana:Μία αριστοκρατική πριγκίπισσα

[gallery-149550]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.