CELEBRITIES

H αλλαγή που έκανε η Kylie Jenner στη διατροφή της


TSVIGKOU

26 Ιουλίου 2017

20184764-326832821100163-8720643147035574272-n.jpg

Το μενού περιλάμβανε tacos, ενώ ακολούθησε και δεύτερη φωτογραφία με "Vegan Raw Soy Free Dairy Free Nachos." Αξίζει να αναφέρουμε ότι φαίνονται λαχταριστά.

Αν και διατηρεί αψεγάδιαστη σιλουέτα, η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν έχει εμμονή με την υγιεινή διατροφή. Συγκεκριμένα πέρυσι στο περιοδικό Bazaar, ανέφερε ότι "Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος του πρωινού. Τρώω μόνο όταν είμαι στο σπίτι και τις περισσότερες φορές δεν είναι υγιεινό. Δε μου αρέσουν φαγητά όπως granola, δημητριακά ή κάτι τέτοιο,. Προτιμώ το μπέικον και τις τηγανιτές μπανάνες. Όσο για το δείπνο, μου αρέσει να τρώω μπιφτέκι. Επίσης, φτιάχνω μακαρόνια επειδή η μαμά μου έχει εμμονή με τα σπαγγέτι, ήταν το πρώτο πράγμα που μου έμαθε να μαγειρεύω. Μου αρέσουν και οι πατάτες, γι αυτό τις μαγειρεύω συχνά, τις χρησιμοποιώ ακόμη και για να φτιάχνω γλυκά."...Μάλλον δεν θα τα καταφέρει με τη vegan διατροφή...

Στην gallery που ακολουθεί δείτε τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά της:

[gallery-716816]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.