CELEBRITIES

Ο Lamar Odom μίλησε ανοιχτά για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή του


28 Ιουλίου 2017

20170714-zaa-a123-369.jpg

Το πρώην αστέρι του ΝΒΑ άνοιξε μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του με την κοκαϊνη και για την ημέρα που έπεσε σε κώμα και βρέθησε σε πορνεία της Νεβάδα.

"Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο στη Νεβάδα, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν φυλακισμένος στο ίδιο μου το σώμα. Ο λαιμός μου πονούσε πολύ. Κοίταξα χαμηλά κι είδα όλoυς αυτούς τους σωλήνες να βγαίνουν από το στόμα μου. Πανικοβλήθηκα.

Προσπάθησα να τους βγάλω, αλλά δεν μπορούσα γιατί τα χέρια μου ήταν τόσο αδύναμα. Οι νοσοκόμες ήρθαν τρέχοντας για να με σταματήσουν. Είχες ποτέ ένα κακό όνειρο, όπου προσπαθούσες να τρέξεις μακριά από ένα τέρας ή κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν μπορούσες; Όταν τα πόδια σου δεν ανταποκρινόντουσαν όπως θα έπρεπε, όπου το τέρας ερχόταν ακριβώς από πίσω σου και εσύ λειτουργούσες σε αργή κίνηση; Έτσι ακριβώς ένιωθα!

Ο Lamar Odom εξήγησε ότι όλα προέκυπταν λόγω του εθισμό του στην κοκαΐνη. Αυτή ουσιαστικά ήταν η αιτία που προκάλεσε την πτώση του.

"Εκείνη την περίοδο της ζωής μου, έκανα κοκαϊνη κάθε μέρα. Σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο του ελεύθερου χρόνου μου, έκανα. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. "

"Αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Ο καθένας που  έχει ζήσει μία ζωή βουτηγμένος σε ναρκωτικά, ξέρει ότι όλα είναι ένας κύκλος- με τις γυναίκες, με την εξαπάτηση στη σύζυγο, όλα αυτά έρχονται. Τις νύχτες που έπρεπε να κοιμηθώ, εγώ έπαιρνα ναρκωτικά και αυτές οι νύχτες ήταν πολλές. Η καρδιά χτυπούσε δυνατά.  Νομίζεις ότι δεν νιώθω ντροπή; Νομίζεις ότι ήμουν τυφλός σε ό,τι έκανα;

Όχι, δεν ήμουν τυφλός σε αυτό. Ντροπή ... πόνο. Είναι μέρος ολόκληρου του κύκλου. Το μυαλό μου ήταν σπασμένο. Καθώς τα χρόνια περνούσαν και έφτασα στα 30, η καριέραμου καταστράφηκε και τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου.

Όταν ήμουν 32, 33 ... απλά ήθελα να φτάσω ψηλά. Αυτό, απλά να φτάσω ψηλά. Και τα πράγματα τότε έγιναν σκοτεινά...κόλαση. "

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.