CELEBRITIES

Οι νέες, αμφιλεγόμενες κασέτες για την προσωπική ζωή της πριγκίπισσας Diana


Αφροδίτη Σακκά

31 Ιουλίου 2017

diana91068.jpg

Διαβάστε εδώ: Οι πρίγκιπες Harry και William μετανιώνουν εκείνο το γρήγορο τελευταίο τηλεφώνημα με τη μητέρα τους

Οι κασέτες βρίσκονταν στην κατοχή της Diana μέχρι και τον θάνατό της, αλλά από τότε οι κασέτες άλλαξαν διάφορους ιδιοκτήτες και πέρασαν από μία ιδιαίτερα έντονη δικαστική διαμάχη. Βέβαια, τα αποσπάσματα δημοσιεύθηκαν στις ΗΠΑ, πριν από 13 χρόνια, ωστόσο δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο -μέχρι και σήμερα. Το εξαιρετικά προσωπικό υλικό, που δεν προοριζόταν ποτέ για δημόσια προβολή, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις σχέσεις της πριγκίπισσας με τους κοντινούς της ανθρώπους και φυσικά για τον ταραχώδη γάμο της με τον πρίγκιπα Charles ο οποίος, σύμφωνα με τις ηχογραφήσεις, ισχυρίστηκε πως "είχε κάθε δικαίωμα να έχει ερωμένη."

Αυτές είναι οι 5 πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις από τις κασέτες:

Στις κασέτες, η Diana ακούγεται να λέει πως όταν ρώτησε τον πρίγκιπα Charles για την Camilla Parker Bowles και τη θέση της στη ζωή του, η Diana είπε πως ο πρίγκιπας απάντησε: "Αρνούμαι να είμαι ο μόνος πρίγκιπας της Ουαλίας που δεν είχε ποτέ ερωμένη."

Όταν η πριγκίπισσα ρωτήθηκε για τη σεξουαλική ζωή με το σύζυγό της, είπε: "Μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες και μετά εξαφανίστηκε πριν από 6-7 χρόνια πριν."

Η Diana εξομολογήθηκε στον καθηγητή της πως είχε ερωτευθεί τον παντρεμένο αξιωματικό αστυνομίας που την προστάτευε, Barry Mannakee, αλλά η σχέση τους δεν ήταν σεξουαλική. Ωστόσο, η πριγκίπισσα είπε πως είχε πράγματι σκεφθεί να αφήσει το παλάτι για να φύγει με τον Mannakee.

Στις κασέτες, η πριγκίπισσα ισχυρίστηκε πως ο πρίγκιπας Philip, είχε πει στον πρίγκιπα Charles πως αν ο γάμος του αποτύγχανε, μπορούσε να αποκτήσει ερωμένη. Συγκεκριμένα, είπε: "Ο πεθερός μου είπε στον σύζυγό μου 'αν ο γάμος σου αποτύχει μπορείς πάντα να ξαναγυρίσεις σε εκείνη μετά από 5 χρόνια.'" Η Diana συμπλήρωσε λέγοντας: "Εννοώ, πραγματικά ήξερα πως συνέβη μετά από 5 [χρόνια]. Ήξερα πως κάτι συνέβαινε από πριν αλλά τον πέμπτο χρόνο είχα την επιβεβαίωση."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.