CELEBRITIES

Γιατί μετάνιωσε η Tyra Banks που ανέβασε μία φωτογραφία του γιου της;


Αφροδίτη Σακκά

1 Αυγούστου 2017

tyra.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Tyra Banks ξέρει πώς να αναδείξει το έντονο μέτωπό της

Όταν η Banks ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του 18 μηνών γιου της, Υork Bank-Asla, σε ανύποπτο χρόνο, το internet ενθουσιάστηκε. Ο μικρός εκτός του ότι έχει το πιο εκπληκτικό βλέμμα που έχουμε δει σε μωρό, ήταν η πρώτη φορά που έκανε την εμφάνισή του στα μάτια του κοινού.

Απ' ότι φαίνεται, όμως, το supermodel δεν ήθελε πραγματικά να εμφανίσει στο κοινό τη φωτογραφία, όπως είπε στο Late Night With Seth Mayers πριν λίγες μέρες.

Η Banks εξηγεί πως, έχοντας βγει με τον γιο και τον μπαμπά της για την Ημέρα του Πατέρα, βρέθηκε μπροστά σε paparazzi. Για να αποφύγει να φανεί το πρόσωπο του York, το μοντέλο έκανε ότι μπορούσε για τον κρύψει, αλλά φοβήθηκε πως δεν τα κατάφερε.

"Παρκάρω σε ένα κοντινό βενζινάδικο αφού έβγαλαν τη φωτογραφία του [York] , στέλνω μήνυμα στον μπαμπά του και του λέω 'Πρέπει να βγάλω αυτή τη φωτογραφία πριν τους paparazzi,"εξηγεί η Banks. "Δεν θέλω να βγάλουν χρήματα από το παιδί μας και να έχουν την πρώτη φωτογραφία.' Οπότε την ανέβασα."

Βέβαια, όσο καλό κι αν ήταν το σχέδιό της, δεν λειτούργησε και τόσο καλά.

"Την επόμενη μέρα δεν υπάρχει καμία φωτογραφία από τους paparazzi, αφού η μαμά ήξερε πως να κρύψει την κάμερα. Υπάρχει λόγος που είναι supermodel!" αστειεύεται. "Και τώρα αυτή η φωτογραφία είναι εκεί έξω και δεν χρειαζόταν να είναι!"

Όπως και να έχει, ο μικρός York είναι υπέροχος!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.