CELEBRITIES

Το Vanity Fair εκθέτει την Angelina Jolie και δημοσιεύει ηχογραφημένα αποσπάσματα της συνέντευξης


6 Αυγούστου 2017

20151105-zaf-f05-007.jpg

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του Vanity Fair ανέφερε ότι οι υπεύθυνοι του κάστινγκ της ταινίας τοποθετούσαν χρήματα μπροστά στα παιδιά και στη συνέχεια τα ενθάρρυναν να πάρουν τα χρήματα και να προσπαθήσουν φύγουν, με τη Jolie να προσποιείται ότι τα πιάνει επ’ αυτοφώρω. Σ’ εκείνο το σημείο τα παιδιά έπρεπε να σκαρφιστούν ένα ψέμα για να δικαιολογηθούν. Ανάλογα με την ιστορία που θα έλεγαν και με το πώς θα αντιδρούσαν, η παραγωγή θα έκανε την επιλογή της.

Διαβάστε εδώ: H Angelina Jolie απαντά στις κατηγορίες σχετικά με τις αμφιλεγόμενες οντισιόν σε παιδιά

Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης πολλοί κατηγόρησαν την ηθοποιό για κακομεταχείριση των παιδιών. Η ίδια απάντησε ότι έγινε παρανόηση και ότι η περιγραφή της σκηνής είχε απομονωθεί από το γενικότερο πλαίσιο της συνέντευξης. Όμως το περιοδικό θέλησε να προασπιστεί την αξιοπιστία του με αποτέλεσμα να δημοσιεύσει την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης όπου η ηθοποιός μιλάει για το πείραμα που έγινε στα μικρά παιδιά.

Αυτό που προέκυψε είναι ότι όχι μόνο δεν έγινε παρανόηση, αλλά η δημοσιογράφος του Vanity Fair κατέγραψε όλη την αλήθεια όπως ακριβώς τα είπε η Jolie στη συνέντευξη που έδωσε. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη αντίδραση από την πλευρά της ηθοποιού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.