CELEBRITIES

Είναι αυτή η νέα σύντροφος του Leonardo DiCaprio;


Αφροδίτη Σακκά

16 Αυγούστου 2017

dicaprio.jpg

Διαβάστε εδώ: Γιατί ζήτησαν από τον DiCaprio να επιστρέψει ένα Όσκαρ

 

A post shared by Lorena Rae (@lorenara__) on

Ο DiCaprio "περνάει πολύ χρόνο" με το 23χρονο μοντέλο από τη Γερμανία, Lorena Rae, όπως αναφέρεται στο Page Six. Πρόσφατα, οι δύο τους εθεάθησαν να τρώνε μαζί στη Νέα Υόρκη και ένας μάρτυρας δήλωσε πως "έμοιαζαν ζευγάρι," ενώ ο Leo προσπάθησε να φύγει από το εστιατόριο όσο διακριτικά γινόταν. Ακόμα, επισκέυθηκαν μαζί το MoMA και έκαναν μαζί ποδήλατο στην πόλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το Page Six, ο DiCaprio και η Rae είναι "αρκετό καιρό φίλοι." Το μοντέλο ήταν μαζί του στο Μονακό τον Μάιο, αλλά και σε ένα yacht (μαζί με τον Tobey Maguire) στο St. Tropez τον Ιούλιο.

 

A post shared by Lorena Rae (@lorenara__) on

Η Rae δεν έχει απαντήσει στις φήμες σχετικά με τη σχέση τους, ωστόσο ένας εκπρόσωπος του DiCaprio δήλωσε πως "δεν είναι ζευγάρι." Ακόμα κι αν είναι, βέβαια, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο DiCarpio διαλέγει μία σκουρομάλλα γυναίκα. Έχουν υπάρξει παρόμοιες φήμες στο παρελθόν, για ερωτικές σχέσεις με τις Helena Christensen, Bijou Phillips και ας μην ξεχνάμε, φυσικά, τη Rihanna.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.