CELEBRITIES

Η Anna Faris μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Chris Pratt


Αφροδίτη Σακκά

16 Αυγούστου 2017

prattfaris.jpg

Διαβάστε εδώ: Chris Pratt - Anna Faris: Αποκαλύφτηκε ο λόγος του χωρισμού τους

"Γεια σας αγαπητοί ακροατές: Θέλω απλά να σας ευχαριστήσω όλους τόσο πολύ για όλη την αγάπη που λαμβάνω και πραγματικά σας αγαπώ," είπε πριν ξεκινήσει ένα επεισόδιο που περιλάμβανε τους παρουσιαστές, Karen Kilgariff και Georgia Hardstark.

Ωστόσο, λίγο αργότερα στα πλαίσια του επεισοδίου, η Faris μίλησε για τη σημασία του να αγαπάς τον εαυτό σου και να εκτιμάσαι μέσα σε μία σχέση, απαντώντας στην ερώτηση μίας ακροάτριας που είχε προβλήματα με τον σύντροφο και δύο συναδέλφους της.

"Μην φοβάσαι το μέλλον. Είσαι νέα. Είσαι στο L.A.," ανέφερε η Faris."Υπάρχουν τόσοι καταπληκτικοί άνθρωποι εκεί έξω. Μη φοβάσαι να νιώσεις την ανεξαρτησία σου αν η κατάσταση δεν είναι σωστή." Μάλιστα, ταύτισε την κατάσταση με τη δική της. "Νομίζω έκανα λίγο αυτό το λάθος, νιώθωντας πως 'Βγάζω τη σχέση μου από τη λίστα,' και -Η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να ξέρεις τι αξίζεις, να ξέρεις την ανεξαρτησία σου, να ξέρεις πως είσαι νέα και υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω," συνέχισε. "Υπάρχει τόση εμπειρία στη ζωή. Ελπίζω να τη ζήσεις όλη και να βιώσεις πολλούς ανθρώπους. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είσαι σε σχέσεις που δεν νιώθεις πως είναι εντελώς σωστές ή πως κάποιος δεν σε υποστηρίζει ή κάποιος δεν σε εκτιμά με κάθε τρόπο."

Η Anna Faris και ο Chris Pratt ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους πριν από μία εβδομάδα. "Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά και είμαστε πολύ απογοητευμένοι," έγραψε ο ηθοποιός στη σελίδα του στο Facebook, με την υπογραφή και των δύο. "Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον αγαπούν πάρα πολύ και για το δικό του καλό θέλουμε να κρατήσουμε την κατάσταση όσο πιο ιδιωτική γίνεται προχωρώντας μπροστά. Ακόμα έχουμε αγάπη ο ένας για τον άλλον, πάντα θα θυμόμαστε με αγάπη τον καιρό που περάσαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να έχουμε βαθύ σεβασμό ο ένας για τον άλλον."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.