CELEBRITIES

«Τελευταίο αντίο» στη Ζωή Λάσκαρη - Ο συγκινητικός επικήδειος


22 Αυγούστου 2017

4207096.jpg

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύντροφός της ζωής της για πάνω από 40 χρόνια έφθασε στην εκκλησία από τις 10 το πρωί φανερά συγκινημένος, ενώ λίγο αργότερα έφθασε η κόρη της ηθοποιού Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με τον σύντροφό της Μάκη Σούλη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, o Ευάγγελος Βενιζέλος, η Φάνη Πάλη- Πετραλιά, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Παναγιώτης Κουρουπλής, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον γιο του Νικόλαο, η Βάνα Μπάρμπα, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Σταμάτης Φασουλής, η Σάσα Σταμάτη, η Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Τάκης Χρυσικάκος, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, η Μιμή Ντενίση, η Νικολέττα Καρρά, η Νεφέλη Ορφανού, η Νόνικα Γαληνέα, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στην Ζωίτσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.