CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry μιλάει για τους paparazzi, που κυνηγούσαν τη μητέρα του λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα


Αφροδίτη Σακκά

24 Αυγούστου 2017

ladydiana.jpg

Διαβάστε εδώ: Τι κάνει κρυφά ο πρίγκιπας Harry εδώ και μερικούς μήνες;

Όπως θα θυμάστε, η Diana βρήκε τραγικό θάνατο σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο τούνελ Pont de l'Alma του Παρισιού, όσο προσπαθούσε να ξεφύγει από τους paparazzi. Το 2008, μετά από έρευνα για τον θάνατό της, αποδείχθηκε πως το ατύχημα προκλήθηκε από την αμέλεια του οδηγού της, Henri Paul, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος και τους paparazzi που τους κυνηγούσαν στο τούνελ εκείνο το βράδυ.

Ο Harry, που τότε βρισκόταν στην ηλικία των 12, θυμάται πως είχε καταλάβει την ανάμειξη των paparazzi.

"Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που συνειδητοποίησα ήταν πως οι άνθρωποι που την κυνηγούσαν μέσα στο τούνελ ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που την έβγαζαν φωτογραφίες όσο ακόμα πέθαινε στο πίσω κάθισμα," είπε σε ένα teaser για το ντοκιμαντέρ. "Ο William κι εγώ το ξέρουμε αυτό. Μας το έχουν πει πολλές φορές άνθρωποι που το ξέρουν σίγουρα."

Και συνέχισε: "Είχε πολύ σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, αλλά ήταν ακόμα ζωντανή στο πίσω κάθισμα και οι άνθρωποι που προκάλεσαν το ατύχημα, αντί να βοηθήσουν, την έβγαζαν φωτογραφίες να πεθαίνει στο πίσω κάθισμα. Και μετά αυτές οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν στις ειδήσεις αυτής της χώρας."

Ο πρίγκιπας William μίλησε επίσης ανοιχτά σχετικά με το θάνατο της μητέρας του στο ντοκιμαντέρ, εξηγώντας τον λόγο που δεν άφησε το γεγονός να τον "καταστρέψει."

"Όταν έχεις κάτι τόσο τραυματικό όσο το θάνατο της μητέρας σου στην ηλικία των 15 -κάτι το οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει δυστυχώς, και κανείς δεν το θέλει- θα σε κάνει να τα καταφέρεις (στη ζωή) ή θα σε καταστρέψει. Και δεν θα το άφηνα να με καταστρέψει," είπε o William. "Ήθελα να είμαι περήφανος για το άτομο που θα γινόμουν."

Το ντοκιμαντέρ, Diana, 7 Days, θα προβληθεί στο BBC One στις 27 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.