CELEBRITIES

Η Kesha μιλάει για τη σκοτεινή ανθρώπινη πλευρά, αυτή που οδηγεί στην αυτοκτονία


Αφροδίτη Σακκά

28 Αυγούστου 2017

kesha.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο συγκινητικός λόγος της Pink για την κόρη της στα VMAs

"Έχει ειπωθεί πως αν ήξερες ποιος περπατά στο πλάι σου, δεν θα βίωνες ποτέ ξανά φόβο ή αμφιβολία. Κάθε τόσο, κυκλοφορεί ένα σπάνιο και σημαντικό κομμάτι και video που μας δείχνει πόσο αυτό είναι αλήθεια," είπε αναφερόμενη στο κομμάτι που έχει τίτλο το νούμερο της Γραμμής Πρόληψης Αυτοκτονίας στην Αμερική. "Η αλήθεια είναι διαπεραστική. Η αλήθεια είναι αυτό που μετράει. Η αλήθεια είναι πως κανείς μας δεν είναι μόνος."

Η Kesha συνέχισε: "Χρειάζεται πολύ κουράγιο για να δείξεις την ευαίσθητη ανθρώπινη πλευρά σου. Οτιδήποτε κι αν περνάς, όσο σκοτεινό κι αν φαίνεται, υπάρχει μία αδιαμφησβήτητη αλήθεια και δύναμη στο γεγονός πως είσαι μόνος. Όλοι έχουμε δυσκολίες. Και όσο δεν τα παρατάς, το φως θα σπάσει το σκοτάδι."

Μετά το μεγάλο performance της βραδιάς, οι music stars κάλεσαν επιζώντες απόπειρας αυτοκτονίας και ανθρώπους που έχασαν δικούς τους από αυτοκτονία, στη σκηνή. Φυσικά, τα δάκρυα δεν άργησαν να έρθουν. "Εδώ, τώρα αν πιστεύετε σε αυτό το μύνημα -το μύνημά μας για ειρήνη, αγάπη, θετικότητα, ισότητα για όλους -απαιτώ να σηκωθείτε όρθιοι και να χειροκροτήσετε όχι μόνο για τους εαυτούς σας, αλλά για τα θεμέλια που χτίσαμε για τα παιδιά," είπε ο Logic στο κοινό.

 

Αν εσείς ή κάποιος που ξέρετε χρειάζεται βοήθεια, μπορείτε να καλέσετε στη Γραμμή για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας στο 1018 ή να επισκευτείτε την ιστοσελίδα suicide-help.gr.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την υπέροχη εμφάνιση της Paris Jackson στα VMAs 2017

[gallery-717355]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.