CELEBRITIES

Η δήλωση της Angelina Jolie που κίνησε υποψίες για επανασύνδεση με τον Brad Pitt


Αφροδίτη Σακκά

4 Σεπτεμβρίου 2017

jolie.jpg

"Δεν απολαμβάνω το να είμαι single," δήλωσε. "Δεν είναι κάτι που ήθελα. Δεν υπάρχει τίποτα ωραίο σε αυτό. Είναι απλά δύσκολο."

"Μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ότι τα έχω όλα υπό έλεγχο, αλλά στην πραγματικότητα απλά προσπαθώ να περάσω την κάθε ημέρα," συμπλήρωσε. "Συναισθηματικά, έχει υπάρξει ένας πολύ δύσκολος χρόνος και είχα και διάφορα άλλα θέματα υγείας. Οπότε η υγεία μου είναι κάτι το οποίο πρέπει να ελέγχω."

Η Jolie έκανε αίτηση διαζυγίου απ' τον Pitt το Σεπτέμβριο του 2016, μετά από δύο χρόνια γάμου και 12 μήνες σχέσης. Οι δύο τους έχουν έξι παιδιά και έδωσαν μάχη για τη κηδεμονία τους, πριν συμφωνήσουν σε μία προσωρινή συμφωνία τον Δεκέμβριο που ακολούθησε το διαζύγιο.

Τον Αύγουστο, μία πηγή ανέφερε στο E! News πως "το διαζύγιο δεν σημαίνει πως θα προχωρήσουν τόσο σύντομα στο να βρουν νέους συντρόφους," ενώ μία άλλη πηγή δήλωσε αποκλειστικά στο E! πως "δεν πρόκειται να είναι ξανά μαζί." 

"Είναι και οι δύο επικεντρωμένοι στο να βάλουν τα παιδιά ως πρώτη προτεραιότητα και να μπορούν να συνυπάρχουν," εξήγησε η πηγή, συμπληρώνοντας πως η πιθανότητα να είναι ξανά ζευγάρι είναι απλά μία φήμη στα media.

 

Gallery: Δείτε τους βασικούς κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί η Angelina Jolie

[gallery-716460]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.