CELEBRITIES

Η Jenna Tatum άφησε την κόρη της να τη βάψει και το αποτέλεσμα είναι επικό


Αφροδίτη Σακκά

6 Σεπτεμβρίου 2017

jennatatum.jpg

Διαβάστε εδώ: O λόγος που η Jenna Dewan-Tatum κρατάει αυτό το φόρεμα από τα Oscars του 2013 θα σας συγκινήσει

Η Everly έχει καλό μάτι στα χρώματα, χρησιμοποιώντας αποχρώσεις του μωβ, του μπλε και του πράσινου με σκοπό να δημιουργήσει μία ψυχρή χρωματικά παλέτα, τονισμένη από glitter στα κατάλληλα σημεία. Η ηθοποιός και χορεύτρια ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με τη λεζάντα "H Evie μπορεί να κατακτήσει τη βιομηχανία της ομορφιάς μία μέρα. Τολμώ να πω πως είναι η καλύτερη δουλειά της."

Ενδεχομένως οι καλύτερες λεπτομέρειες να είναι η κόκκινη μύτη ή το μουστάκι στο άνω χείλος της Tatum. Επίσης, η Everly ζωγράφισε και ένα τρίτο μάτι στη σωστή θέση, οπότε μάλλον η μικρή ξέρει καλά τα chakras.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γονείς της Everly μοιράστηκαν με τον κόσμο την αστεία προσωπικότητά της, αφού ο Channing ανέφερε στο Jimmy Kimmel Live πως όταν το κοριτσάκι είδε τους γονείς του στην ταινία Step Up από το 2006, ζήτησε να δει μία άλλη "καλή ταινία." Ο ηθοποιός αστειεύτηκε πως θέλει να γυρίσει μία ταινία animation για να κάνει την κόρη του να της αρέσει η δουλειά του!

Η Dewan Tatum είναι μία πολυάσχολη μητέρα που δουλεύει, ωστόσο παραμένει πολύ κοντά στην κόρη της, κάτι που φαίνεται και από τα social media της. Όπως δήλωσε και στο Refinery29 τον προηγούμενο μήνα, "Πρώτα απ' όλα η οικογένεια."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο εμβληματικά celebrity ντουέτα μαμάς και κόρης

[gallery-716497]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.