CELEBRITIES

Η οικογένεια της Amal και του George Clooney μεγάλωσε κατά ένα ακόμα μέλος


10 Σεπτεμβρίου 2017

amal-george-clooney.jpg

Και ναι, οι Clooneys το είπαν και το έκαναν και τώρα ο άνθρωπος αυτός πηγαίνει στο πανεπιστήμιου του Σικάγο, ενώ μένει στο σπίτι του ζευγαριού στην Augusta, στο Kentucky, οπου ο George Clooney πήγε γυμνάσιο. Ο πρόσφυγας, του οποίου το όνομα ο Clooney δεν αποκάλυψε, είναι το τελευταίο μέλος στην οικογένεια του ζευγαριού. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Clooneys προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ανθρώπους που έχει βλάψει ο ISIS. Η Amal εκπροσωπεί εκατοντάδες Γιαζίντι πρόσφυγες, ενώ έχει ξεκινήσει μία διεθνή δικαστική έρευνα εναντίον του ISIS για τα εγκλήματα ενάντια στους Γιαζίντι. 

O Clooney με τη σειρά του έχει δεσμευτεί πως μέρος από τα κέρδη από την πώληση της Casamigos Tequila - που έφτασε το 1 δισ. - θα πάει για την προστασία και περίθαλψη αυτών των ανθρώπων. "20 εκατομμύρια πήγαν κατευθείαν στον οργανισμό (Clooney Foundation for Justice) και θα χρησιμοποιηθούν για την μόρφωση των προσφύγων και τη στέγασή τους".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.