CELEBRITIES

Η Lady Gaga αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της


Αφροδίτη Σακκά

11 Σεπτεμβρίου 2017

ladygaga.jpg

Διαβάστε εδώ: H Lady Gaga συγκίνησε το πλήθος του Coachella με αυτή την κίνηση

Όπως αναφέρει το Instyle, στο ξεκίνημα της νέας ταινίας της Gaga, Five Foot Five, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως η σχέση της με τον Kinney δεν είναι στα καλύτερά της: "Εγώ κι ο Taylor τσακωνόμαστε και δεν είναι ωραίο. Δεν έχω πια ανεκτικότητα προς τέτοιες δυσκολίες με τους άντρες. Στις σχέσεις πρέπει να προχωράμε μαζί."

Κι αυτό δεν είναι όλο. Το ντοκιμαντέρ δείχνει τον χωρισμό τους και τη Lady Gaga να κλαίει όσο εξηγεί τους λόγους που χώρισαν. "Η ερωτική μου ζωή απλά εξερράγη. Πούλησα 10 εκ. δίσκους έκαι χασα τον Matt. Πούλησα 30 εκ. και έχασα τον Luke. Έκανα μία ταινία και έχασα τον Taylor. Είναι φαύλος κύκλος. Είναι η τρίτη φορά που μου ραγίζει η καρδιά κατά αυτόν τον τρόπο."

Η τραγουδίστρια αναφέρεται στον ρόλο της στην επερχόμενη ταινία του Bradley Cooper, A Star Is Born και είναι πολύ στενάχωρο το γεγονός πως η εξελισσόμενη καριέρα της μπορεί να αποτελεί λόγο χωρισμού. 

Ωστόσο, η Lady Gaga έχει καταφέρει να ξεπεράσει τη δύσκολη εκείνη περίοδο, ενώ πρόσφατα ανακύρηξε τον έρωτά της για το νέο της σύντροφο, Christian Carino.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

[gallery-438283]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.