CELEBRITIES

Πρόκειται να πάρει η έγκυος Kate Middleton αυτή την απρόσμενα παραδοσιακή απόφαση;


Αφροδίτη Σακκά

12 Σεπτεμβρίου 2017

katemidletton.jpg

Διαβάστε εδώ: H Kate Middleton αποκάλυψε πως η μικρή Charlotte ακολουθεί τα βήματα της Diana

Τα δημοσιεύματα των tabloids είναι απλά αυτό -δημοσιεύματα από tabloids. Ωστόσο, η Daily Mail ισχυρίζεται πως η Kate "σκέφτεται πολύ σοβαρά την ιδέα του τοκετού στο σπίτι" για το τρίτο της παιδί.

Τα μωρά royals παλιότερα γεννιόνταν στο σπίτι. Η Queen Elizabeth για παράδειγμα γέννησε τους γιους της Charles, Andrew και Edward στο Buckingham Palace και τη κόρη της, Anne, στο Clarence House. Αλλά κατά τη διάρκεια των 70s, η πριγκίπισσα Anne έσπασε την παράδοση γεννώντας το παιδί της στο St. Mary's Hospital του Λονδίνου. Η πριγκίπισσα Diana ακολούθησε το παράδειγμά της με τον William και τον Harry. Οι τοκετοί στο σπίτι γρήγορα έγιναν απαρχαιωμένοι για την υψηλή τάξη, αφού τα νοσοκομεία άρχισαν να εξελίσουν πιο σοφιστικέ πτέρυγες τοκετού.

Η Kate Middleton, όμως, σκέφτεται να γεννήσει το παιδί της όχι στο νοσοκομείο, αλλά στο Kensington Palace. Ο λόγος; Ο τύπος.

Στους δύο τελευταίους τοκετούς της, υπήρχαν λαοί από δημοσιογράφους, paparazzi, ακόμα και μέλη του κοινού που ήθελαν να ευχηθούν στη δούκισσα, γύρω απ' το St. Mary's. Ενώ όλη αυτή η προσοχή είχε καλό σκοπό, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ήταν αφόρητη για τη μέλλουσα μητέρα. Βέβαια, μένοντας στο παλάτι δεν σημαίνει πως η Kate θα γλιτώσει εντελώς την προσοχή.

Συγχρόνως, δεν είναι μόνο το πριν, αλλά και το τι θα ακολουθήσει. Λίγες μόνο ώρες αφού έχει γεννήσει, η Kate Middleton -και το μωρό της- θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν δημόσια εμφάνιση σε μία στιγμή που καμία γυναίκα που έχει μόλις γεννήσει δεν θέλει να εμφανιστεί μπροστά σε τόσο κόσμο. Ο κομμωτής/κομμώτριά της θα πρέπει να μπει κρυφά στο νοσοκομείο έτσι ώστε να βεβαιώσει πως τα μαλλιά της βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Θα αλλάξει από τη ρόμπα νοσοκομείου, όχι σε κολάν και φαρδύ φόρεμα, αλλά σε κομψό φόρεμα και γόβες. Μετά θα πρέπει να βαφτεί πολύ και να βγει στον κόσμο, σωματικά και ψυχικά εξαντλημένη αλλά χαμογελώντας και χαιρετώντας. Τα δύο μικρά παιδιά της θα πρέπει να κάνουν το ίδιο.

Με τον τοκετό στο παλάτι, η Kate και ο William μπορούν να είναι για λίγο πρώτα γονείς και μετά royals.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα το αν η Kate σκέφτεται σίγουρα να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, αλλά αν έχουμε υπόψην μας το πόσες προσωπικές στιγμές μας αφήνουν να βιώσουμε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας (από την πρώτη μέρα στο σχολείο, μέχρι γαμήλια φιλιά), λίγη ιδιωτικότητα για μία μητέρα και το νεογέννητο παιδί της δεν είναι κάτι φοβερό να ζητήσει κανείς.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο κομψά pregnancy looks της Kate Middleton

[gallery-717444]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.