CELEBRITIES

H Jennifer Lawrence ανακοίνωσε αυτό που δεν περιμέναμε


Αφροδίτη Σακκά

15 Σεπτεμβρίου 2017

jennifer91459.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Jennifer Lawrence κάνει τις δύο πιο αποκαλυπτικές της εμφανίσεις μέσα σε 48 ώρες

"Έχεις γυρίσει μία ταινία, τουλάχιστον μία ταινία, κάθε χρόνο από το 2010. Σκέφτεσαι να κάνεις ένα διάλειμμα;" την ρώτησε η Savannah Guthrie.

"Το κάνω ήδη," απάντησε η Lawrence. "Δεν έχω τίποτα προγραμματισμένο για τα επόμενα δύο χρόνια."

Ότα ρωτήθηκε τι πρόκειται να κάνει μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, η Lawrence είπε "Δεν ξέρω," γελώντας. Και μετά αστειεύθηκε πως θα ασχοληθεί με την κεραμεική.

Αλλά η Lawrence συνέχισε λέγοντας πως το διάλειμμά της μπορεί να μην κρατήσει τόσο τελικά. "Νομίζω πως απλά κάνω ένα μικρό διάλειμμα. Θα τα πούμε σε έξι μήνες." To 2014, υπήρξε μία φήμη πως η Jennifer θα απήχε από τον κινηματογράφο για ένα χρόνο, αλλά η ηθοποιός αργότερα διευκρίνησε πως θα ήταν μόνο "για δύο μήνες."

Ανεξάρτητα από τη διάρκεια, η Lawrence υποστηρίζει την ιδέα οι ηθοποιοί να κάνουν απαραίτητα διαλείμματα. "Πιστεύω πως θα έπρεπε να μας επιτρέπεται να απέχουμε για λίγο," είχε δηλώσει σε μία συνέντευξη στο Glamour. "Τρεις μήνες. 'Είναι το τρίμηνο διάλειμμά μου. Δεν μπορείς να με φωτογραφήσεις.' Θα μου άρεσε πολύ να ελέγχω το πότε φωτογραφίζομαι."

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα του mother! στο Λονδίνο

[gallery-717457]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.