CELEBRITIES

Η Kate Middleton βγάζει σπάνιο λόγο σχετικά με τη ψυχική υγεία


Αφροδίτη Σακκά

19 Σεπτεμβρίου 2017

kate16343.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτό είναι το αγαπημένο beauty προϊόν της Kate Middleton

Στο video, η Middleton προωθεί την καμπάνια Never Too Young to Talk Mental Health του Anna Freud National Centre for Children and Families. "Μας βοηθά όλους να μιλήσουμε για τη ψυχική μας υγεία -τι να πούμε και με ποιον να μιλήσουμε όταν έχουμε συναισθήματα που είναι πολύ μεγάλα για να διαχειριστούμε μόνοι μας και πώς να ακούμε και να βοηθάμε αν κάποιος από τους φίλους μας έχει δυσκολίες. Μερικές φορές, είναι μία απλή συζήτηση που μπορεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα," είπε.

Την προηγούμενη χρονιά, ο πρίγκιπας William, ο πρίγκιπας Harry και η Middleton ανακοίνωσαν το Heads Together, τη συλλογική τους προσπάθεια να εξαλείψουν στο στίγμα γύρω από τις ψυχικές ασθένειες. Συγκεκριμένα, έχει αναδειχθεί ως χαρακτηριστικό τους: Με το νέο video της Middleton, οι τρεις τους έχουν μιλήσει δημόσια (και συναισθηματικά) για το συγκεκριμένο θέμα μέσα στους τελευταίους μήνες.

Το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για τη δούκισσα: Η κομψή μητέρα ποζάρει συχνά για τις κάμερες, αλλά σπάνια μιλά εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας. Κομμάτι αυτού μπορεί να είναι ο φόβος της για δημόσιες ομιλίες -σύμφωνα με δημοσιεύματα, το 2012 την είχαν ακούσει να λέει "Βρίσκω τις δημόσιες ομιλίες εξουθενωτικές," -αλλά ίσως έχει να κάνει και με το ότι είναι νέο μέλος του "The Firm," το αυτοπροσδιορισμένο ψευδώνυμο των Windsors. Όταν ο,τι λένε εξετάζεται εξονυχιστικά, το στέμα είναι πολύ συγκεκριμένο στο ποιος επιτρέπεται να μιλήσει στο μικρόφωνο και ποιος όχι.

[gallery-717444]

Αλλά, απ' ότι φαίνεται, ήρθε η στιγμή της Middleton. O δούκας και η δούκισσα του Cambridge έκαναν επίσημα το Kensington Palace το σπίτι τους, ενώ ενισχύουν τις βασιλικές εμφανίσεις και υποχρεώσεις τους (ωστόσο, εξαιτίας της εγκυμοσύνης της, η Kate θα είναι λιγότερο εμφανής από τον πρίγκιπα William για τους επόμενους μήνες). Πρόκειται να είναι μία καθοριστική περίοδος για εκείνη -από τότε που παντρεύτηκε τον William το 2011, η κάλυψη των media περιστρέφεται γύρω από το "τι φόρεσε" και όχι από το τι κάνει. Και τι είδους royal πρόκειται να γίνει η Kate? Μένει να το δούμε.

Gallery: Δείτε τη πιο fashion-forward εμφάνιση της Kate Middleton μέχρι σήμερα

[gallery-717381]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.