CELEBRITIES

To νέο tattoo της Dakota Johnson είναι κάτι παραπάνω από ένα σύμβολο


Αφροδίτη Σακκά

21 Σεπτεμβρίου 2017

dakota.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς θα πετύχουμε το σέξι βλέμμα της Dakota Johnson

Δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να μάθουμε τι σκέφτεται μία celebrity -ακόμα και οι πιο ευάλωτες συνεντεύξεις μοιάζουν σκηνοθετημένες από κάποιον δημοσιογράφο. Στο κόσμο του Hollywood, το να βλέπει κανείς μία αληθινή συναισθηματική στιγμή είναι σπάνιο -γι' αυτό όταν συμβαίνει, αξίζει. Όπως συνέβη με τη νέα καλλιτεχνική προσθήκη της Johnson στο σώμα της.

Η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram από τον tattoo artist της ηθοποιού, δείχνει ένα όμορφο λουλούδι-tattoo, με τη συνοδεία της λεζάντας: "Ένα μικρό #egonschiele για τη @dakotajohnson. 'είναι λίγο χαλασμένο, αλλά συνεχίζει να είναι λουλούδι, όπως εγώ'."

H έμπνευση ήταν ο Egon Schiele, ένας διάσημος Αυστριακός ζωγράφος που αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι του Εξπρεσεονισμού τον 20ό αιώνα. Η Johnson δεν μιλά ποτέ για τα υπόλοιπα tattoos της -ενώ έχει αρκετά και πρέπει να τα κρύβει στις ταινίες. Με λίγη παραπάνω προσοχή, όμως, φαίνεται πως κάθε ένα από αυτά κουβαλά ένα μικρό συναισθηματικό κομμάτι της Johnson, όπως και το πιο πρόσφατο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς πετυχαίνει τα sexy, σπαστά μαλλιά της η Dakota Johnson

[gallery-716056]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.