CELEBRITIES

Έγκυος η Kylie Jenner;


23 Σεπτεμβρίου 2017

kylie.jpg

Η Kylie είναι 20 χρονών και είναι με τον αγαπημένο της rapper από τον Απρίλιο, όπου εμφανίστηκαν και μαζί στο Coachella Arts & Music Festival.

Σύμφωνα με πηγές στις 12 Σεπτεμβρίου όπου φωτογραφήθηκε από paparazzi, φορούσε oversized t-shirt για να κρύψει την κοιλιά της, η οποία έχει ήδη μεγαλώσει.

Επιπλέον σε επεισόδιο του "Life of Kylie", έκανε ένα σπάνιο αφιέρωμα στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: "Διασκεδάζω περισσότερο τους τελευταίους μήνες, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα αισθάνομαι ότι είμαι περισσότερο ο εαυτός μου. ΑΙσθάνομαι πιο ελεύθερη. Πραγματικά είμαι χαρούμενη τώρα."

Συνέχισε λέγοντας: "Το πιο δύσκολο πράγμα στη σχέση μου είναι ότι γίνεται γνωστό σε όλο το internet. Πρέπει να ακούς τη γνώμη των άλλων για τη σχέση που έχεις. Και είναι πολλά αυτά που λέγονται. Και τις περισσότερες φορές δεν είναι αλήθειες."

Η οικογένεια δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες μέχρι στιγμής. Ωστόσο, αναμένουμε...ο καιρός θα δείξει αν είναι αλήθεια ή ψέμα.

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

[gallery-716816]
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.