CELEBRITIES

H Kendra Wilkinson μιλάει για πρώτη φορά για τον Hugh Hefner


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2017

kendra.jpg

"Ο Hef μου άλλαξε τη ζωή. Με έκανε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φιλία και το χρόνο που περάσαμε μαζί. Θα μου λείψει τόσο πολύ αλλά θα τον έχω στη καρδιά μου για πάντα," είπε η Wilkinson στο People.

H Hefner έφυγε ειρηνικά από τη ζωή την Τετάρτη, από φυσικά αίτια, στο σπίτι του, το The Playboy Mansion, περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του σύμφωνα με μία επίσημη δήλωση του εκπροσώπου του. Ήταν 91 ετών.

Η Wilkinson που ήταν 18 ετών όταν μετακόμισε στο Playboy Mansion, όταν o Hefner ήταν 78, είχε μιλήσει πολύ τιμητικά για τον ιδρυτή του Playboy, στην αυτοβιογραφία της, "Sliding Into Home."

"Κοιτώντας μέσα στα μάτια του δεν είδα έναν άντρα με τέσσερις φορές την ηλικία μου και δέκα φορές περισσότερες συντρόφους σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο," είπε η πρώην star του Girls Next Door, που εμφανίστηκε στη σειρά από το 2005 μέχρι το 2010. "Μπορεί να τον ήξερα ελάχιστα, είδα έναν γλυκό άνθρωπο που με έκανε να νιώθω πολύ καλά για τον εαυτό μου -έναν πραγματικό gentleman. Ήταν περίεργο, αλλά στη καρδιά μου, ένιωθα πως ήταν κάποιος που θα μπορούσα να εμπιστευθώ."

Gallery: Δείτε μερικές από τις πιο iconic φωτογραφίες του Hugh Hefner

[gallery-717589]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.