CELEBRITIES

Η κόρη του Ryan Gosling και της Eva Mendes κάνει σπάνια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη


Αφροδίτη Σακκά

28 Σεπτεμβρίου 2017

eva.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτός είναι ο τρόπος ζωής του Ryan Gosling και της Eva Mendes

Η στιγμή σηματοδοτεί μία σπάνια εμφάνιση για την Esmeralda, αφού η Mendes, 43 και ο Gosling, 36, κρατούν τη ζωή τους πολύ ιδιωτική όσον αφορά τα παιδιά τους. Οι stars δεν παίρνουν τα παιδιά τους σε δημόσια events και σπάνια φωτογραφίζονται μαζί τους. Κρατούν το ίδιο χαμηλό προφίλ και με τη σχέση τους, αφού σπάνια κάνουν εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί μαζί.

Το ζευγάρι, επίσης, μιλάει σπάνια και σε συνεντεύξεις, αλλά υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που ο ένας θα περηφανευτεί για τον άλλον και τα παιδιά τους. Ο Gosling, για παράδειγμα, μίλησε για τις ικανότητες της Mendes ως γονέα, στη συνέντευξή του στο GQ το Δεκέμβριο του 2016. "Η Eva είναι ονειρεμένη μητέρα και είναι ονειρεμένα μωρά, είναι σαν όνειρο αυτό που ζω τώρα. Τα ονειρεύομαι όλα," είπε.

Η Mendes και ο Gosling γνωρίστηκαν το 2012 όταν συμπρωταγωνίστησαν στη ταινία The Place Beyond the Pines. Καλωσόρισαν την Εsmeralda το 2014 και την Amada το 2016.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Angelina Jolie εμφανίστηκε με όλα τα παιδιά της στο Toronto Film Festival

[gallery-717491]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.