CELEBRITIES

Η Julia Roberts αποκαλύπτει μία αλήθεια για το νεότερο εαυτό της


Αφροδίτη Σακκά

4 Οκτωβρίου 2017

julia.jpg

Διαβάστε εδώ: Perennials: Οι γυναίκες άνω των 40 δεν έχουν πια ηλικία

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, συνέχισε λέγοντας βίωσε μία πολύ θετική αλλαγή στη ζωή της, όταν γνώρισε τον σύζυγό της, τον κινηματογραφιστή Danny Moder και αφού έγινε μητέρα.

"Ήταν η γνωριμία μου με τον Danny.. τον άνθρωπό μου," είπε. "Όταν σκέφτομαι τι κάνει τη ζωή μου, ζωή μου και βγάζει νόημα και λάμπει από μέσα μου, είναι εκείνος. Όλα έχουν έρθει από αυτό για εμένα."

Η Roberts και ο Moder είναι παντρεμένοι για περίπου 15 χρόνια και έχουν συνεργαστεί σε διάφορες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των The Mexican, The Normal Heart και Secret in Their Eyes.

"Υπάρχει σιγουριά, αλλά υπάρχει και φόβος, ο οποίος είναι ένας καλός συνδυασμός," ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία με τον σύζυγό της. 'Φόβος επειδή ο άνθρωπος που θέλω να εντυπωσιάσω περισσότερο με κοιτάει κατάματα."

Κι όταν δεν δουλεύει, η Roberts βρίσκεται στο σπίτι φροντίζοντας τα 12χρονα δίδυμά της, Hazel και Finn και τον 10χρονο γιο της, Henry. "Αν δεν ήμουν σήμερα εδώ θα ήμουν στον δρόμο και θα πήγαινα τα παιδιά μου στο σχολείο," εξήγησε.

Τα τελευταία χρόνια, η αφοσίωση της Roberts στην οικογένειά της την έχει κάνει να αποστασιοποιηθεί λίγο από την υποκριτική. "Αν έκανα πολύ λιγότερα, δεν θα ήμουν καν σε αυτή τη βιομηχανία," δήλωσε. "Έλεγα στον άντρα μου τις προάλλες πως δεν έχω δουλέψει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο."

Πώς η ηθοποιός αποφασίζει σε ποια projects θα δουλέψει; Η Roberts είπε πως θέτει ψηλά τον πήχη στην επαγγελματική της καριέρα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο τολμηρές αλλαγές στο hair look της Julia Roberts

[gallery-716608]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.