CELEBRITIES

Η Penelope Cruz μιλάει για το ρόλο της ως Donatella Versace


TSVIGKOU

7 Οκτωβρίου 2017

18646626-421426714909557-3402075047207108608-n.jpg

Σε συνέντευξή της για το περιοδικό Interview, ανέφερε ότι αυτή η αλλαγή για την ενσάρκωση του ρόλου δεν ήταν τόσο εύκολη για εκείνη.

"Δουλέψαμε πολύ με τον προπονητή διαλόγου για να βρούμε τον τρόπο που μιλάει η Donatella, ο οποίος είναι διαφορετικός από εκείνον που μιλούσε στη δεκαετία του '90. Η προφορά που έχει είναι ιταλική με μία διεθνή αίσθηση - πολύ rock 'n' roll. Δεν ήθελα να κάνω μια απομίμηση της Donatella ή μια καρικατούρα. Ήθελα να προσπαθήσω να ενσαρκώσω το ποια είναι.

Η Cruz επικονώνησε και με τη Versace, έτσι ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη στο ρόλο της.

"Χρειαζόμουν αυτή τη συζήτηση. Ελπίζω πραγματικά ότι όταν θα δει το αποτέλεσμα, θα είναι ευτυχισμένη ", δήλωσε η ηθοποιός. Ωστόσο η Cruz γνωρίζει ότι κάποια στιγμιότυπα ίσως δυσαρεστήσουν την Versace, ωστόσο όπως είπε η ίδια προσέγγισε το ρόλο με σεβασμό.

"Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν σκηνές που θα της δει με δυσκολία, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην απώλεια του αδελφού της, στο οποίο φυσικά έχω τόσο πολύ σεβασμό. Το έκανα με όλη μου την αγάπη. Από εκείνη τη στιγμή της "καταστροφής", η Donatella έπρεπε να κρατήσει αυτή την εταιρεία ζωντανή, προς τιμή του. Δεν ξέρω αν το έχει πει ποτέ αυτό, αλλά ήταν ένας τρόπος να κρατήσει τον αδερφό της ζωντανό."

Το "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" αναμένεται να προβληθεί στις οθόνες μας το 2018.

Δείτε εδώ: "Το πρώτο trailer για τη δολοφονία του Gianni Versace κόβει την ανάσα"

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Michelle Obama έκανε την πιο λαμπερή της εμφάνιση με ένα φόρεμα Versace

[gallery-707908]
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.