CELEBRITIES

Μοντέλο από τη Σουηδία δέχεται απειλές βιασμού γιατί φωτογραφήθηκε με αξύριστα πόδια


8 Οκτωβρίου 2017

18013666-608146499385917-3951863932343287808-n.jpg

Όπως ανέφερε και η ίδια στο λογαριασμό της στο στο Instagram, «Το μόνο αντικονφορμιστικό χαρακτηριστικό στις φωτογραφίες είναι ότι έχω τρίχες στα πόδια» «Παρόλα αυτά δέχομαι απειλές βιασμού στο inbox μου».

Πάντως τα σχόλια δεν ήταν μόνο αρνητικά αφού το μοντέλο δέχτηκε και πολλά μηνύματα υποστήριξης. Ένας διαδικτυακός της φίλος έγραψε «Είμαι άντρας και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στα τριχωτά πόδια» Ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε ότι ο καθένας μπορεί να αποφασίζει αν θέλει να ξυρίζεται ή όχι ή ό,τι άλλο θέλει να κάνει στο σώμα του.

 

me and some TP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη arvida byström (@arvidabystrom) στις

Η εταιρία από την πλευρά της περιγράφει την Arvida Byström ως καλλιτέχνη, μοντέλο και φωτογράφο και επισημαίνει ότι είναι γνωστή για τις φωτογραφίες που αμφισβητούν τη θηλυκότητα και τα πρότυπα των φύλων ενώ χρησιμοποιεί μια πιο κοριτσίστικη αισθητική. Εμείς να σημειώσουμε πως η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι ενάντια του ξυρίσματος στις γυναίκες. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.