CELEBRITIES

H Rose McGowan απαντά στην υπόθεση Weinstein με tweets που έχουν κάνει το γύρο του internet


Αφροδίτη Σακκά

10 Οκτωβρίου 2017

rose.jpg

H McGowan μιλάει ανοιχτά στο Twitter τις τελευταίες μέρες, προτρέποντας τον κόσμο του Hollywood να μιλήσει δημόσια για τις πράξεις του Weinstein, ενώ τη Δευτέρα ζήτησε την άμεση παραίτηση του συμβουλίου της εταιρείας Weinstein.

Σε μία σειρά από tweets, η McGowan κατηγόρησε δημόσια διάφους ηθοποιούς που διάλεξαν να σιωπήσουν σχετικά με το ζήτημα. "Γεια σου, @mattdamon πώς είναι να είσαι ένας ασπόνδυλος κερδοφόρος που μένει σιωπηλός;" Η McGowan έγραψε το όνομα του ηθοποιού μαζί με άλλα ονόματα από το συμβούλιο της εταιρείας Weinstein. "Ήξεραν. Έδωσαν χρήματα. Το κάλυψαν. Πρέπει να αποκαλυφθούν. Πρέπει να παραιτηθούν."

Η McGowan έγραψε ένα tweet στον Ben και στον Casey Affleck ρωτώντας τους, "Ben Affleck, Casey Affleck πώς είναι το πρωινό σας αγόρια;"

Η ηθοποιός έκανε, επίσης, ένα retweet ενός άρθρου του Vulture, όπου αναφερόταν μέσα το όνομά της και είχε τίτλο: "Matt Damon, Russell Crowe Reportedly Helped Kill a 2004 New York Times Harvey Weinstein Article." To tweet έγραφε: "Έχετε δει αυτό το άρθρο; Συνειδητοποιείτε πόσο βαθιά είναι η κάλυψη; Και μετά αναρωτιέστε γιατί πέρασε τόσος καιρός."

Το άρθρο μιλάει για ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε από την ιδρύτρια του The Wrap, Sharon Waxman, την Κυριακή. Στο post της, η Waxman υποστηρίζει πως το 2004 έγραψε ένα άρθρο σχετικά με τα παραπτώματα του Weinstein "θάφτηκε" στους New York Times υπό "πίεση."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.