CELEBRITIES

Μία μικρή ιστορία των μεγάλων σκανδάλων που σημάδεψαν τον αμερικανικό κινηματογράφο


13 Οκτωβρίου 2017

charlize.jpg

Ο τραγικός θάνατος της Βιρτζίνια Ράπε

Το 1921 ήταν η χρονιά που σημειώθηκε το πρώτο μεγάλο σκάνδαλο στην ιστορία του Χόλιγουντ. Εκείνη την περίοδο ο κωμικός Ρόσκο «Φάτι» Αρμπάκλ θεωρούταν ένας από τους πλέον δημοφιλείς ηθοποιούς του βωβού κινηματογράφου. Μετά το πέρας μιας γιορτής (ή οργίου) που διοργάνωσε ο αμερικανός ηθοποιός σε ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο μαζί με δύο φίλους του, η νεαρή επίδοξη ηθοποιός (μεταξύ των πολλών που συμμετείχαν) Βιρτζίνια Ράπε εντοπίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, μόνο και μόνο για να αφήσει την τελευταία της πνοή λίγες ημέρες μετά. Πριν ξεψυχήσει η Ράπε πρόλαβε να καταγγείλει πως είχε πέσει θύμα βιασμού ενώ η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε πως η ουροδόχος κύστη της νεαρής στάρλετ είχε διαρραγεί με βίαιο τρόπο.

«Ήταν πολύ δυνατός για μένα»

Ο «άφοβος», «ρομαντικός» και «ριψοκίνδυνος» Έρολ Φλιν, πριν καταλήξει αλκοολικός και ναρκομανής, φέρεται ότι είχε αναπτύξει σχέση (διάρκειας 2 ετών) με την «ηθοποιό» Μπέβερλι Άαντλαντ όταν εκείνη ήταν μόλις 15 χρονών. Ένας από τους διασημότερους, σύμφωνα με πολλούς, Ρομπέν των Δασών στην ιστορία του κινηματογράφου, κατηγορήθηκε επίσης για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών. Παρότι ο Φλιν αθωώθηκε ενώπιον των δικαστών η καριέρα του επλήγη ανεπανόρθωτα. «Φοβόμουν. Ήταν πολύ δυνατός για μένα. Εγώ έκλαιγα», είχε προσδιορίσει η Άαντλαντ.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.