CELEBRITIES

H Reese Witherspoon αποκαλύπτει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 16


Αφροδίτη Σακκά

18 Οκτωβρίου 2017

abaca-591190-073-1.jpg

Διαβάστε εδώ: Το video με την Courtney Love να προειδοποιεί για τον Harvey Weinstein

"[Νιώθω] πραγματική αηδία για τον σκηνοθέτη που με κακοποίησε όταν ήμουν 16 ετών και θυμό..στα πρακτορεία και τους παραγωγούς που με έκαναν να νιώθω πως η σιωπή ήταν προϋπόθεση της εργασίας μου," είπε η Witherspoon στα βραβεία Elle Women in Hollywood στο Beverly Hills. Η Witherspoon, 41, εξομολογήθηκε πως αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τις προηγούμενες εμπειρίες της με αφορμή το σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein.

"Αυτή έχει υπάρξει μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για τις γυναίκες στο Hollywood , για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, για τους άντρες σε πολλές περιστάσεις και πολλές βιομηχανίες που αναγκάζονται να θυμηθούν και να ξαναζήσουν πολλές σκληρές αλήθειες," είπε η Witherspoon. "Έχω τις δικές μου εμπειρίες που θυμήθηκα πολύ έντονα ξανά και δυσκολεύτηκα πολύ να κοιμηθώ, να σκεφτώ και να επικοινωνήσω."

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως η σεξουαλική επίθεση που βίωσε δεν ήταν ένα "μεμονωμένο περιστατικό." Αποκάλυψε πως είχε "διάφορες" εμπειρίες στη βιομηχανία και πως σπάνια μιλάει για αυτές. 

Τώρα όμως το κουτάκι άνοιξε -με τη καμπάνια #metoo, γυναίκες από όλον τον κόσμο μιλούν για τη σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση και τον βιασμό. Η Witherspoon δήλωσε πως το γεγονός πως άκουσε τόσες ιστορίες από άλλες γυναίκες, την ενέπνευσε για να μιλήσει η ίδια.

Ενώ τα γεγονότα της εβδομάδας ήταν αρκετά οδυνηρά, η Witherspoon κατέληξε στο ότι αυτή η νέα κουλτούρα του να μιλάς ανοιχτά, την έκανε να νιώσει λιγότερο απομονωμένη. Συγκεκριμένα είπε, "Ένιωσα λιγότερο μόνη αυτή την εβδομάδα απ' ότι έχω νιώσει σε όλη μου τη καριέρα."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα καλύτερα looks από το κόκκινο χαλί των Elle Women in Hollywood Awards

[gallery-717694]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.