CELEBRITIES

H Demi Lovato ανακαλεί τη στιγμή που παραλίγο να πεθάνει από ναρκωτικά


Αφροδίτη Σακκά

20 Οκτωβρίου 2017

abaca-606226-046.jpg

Διαβάστε εδώ: H Lady Gaga μιλάει ανοιχτά για την ινομυαλγία από την οποία πάσχει

Στο νέο ντοκιμαντέρ της Demi Lovato, Simply Complicated, που έκανε την πρεμιέρα του αποκλειστικά στο Youtube, δε χρειάζετε να αναρωτηθούμε για το αν βλέπουμε τη Lovato προσεγμένη ή όχι: ξέρουμε πως δείχνει τις πολύ προσωπικές της στιγμές και η ίδια είναι εξαιρετικά ειλικρινής. Πριν ακόμα κυκλοφορήσει ολόκληρο το ντοκιμαντέρ, το trailer περιλάμβανε μία σκηνή όπου ο σύμβουλος ψυχικής υγείας της λέει, απευθυνόμενος στο κοινό, "Η Demi όδευε προς την αυτοκτονία."

Και τώρα, μάθαμε μερικές αλήθειες σχετικά με τη μάχη της με την εξάρτηση στα ναρκωτικά. Στο ντοκιμαντέρ, μιλάει ανοιχτά για το ότι έκανε ακραία χρήση κοκαϊνης:

"Δεν ήμουν έτοιμη να γίνω νηφάλια. Περνούσα κρυφά κοκαϊνη σε αεροπλάνα, κρυφά σε μπάνια, κρυφά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πέρασα μία περίοδο δύο μηνών που έκανα χρήση καθημερινά," λέει, με απόλυτη ειλικρίνεια. "Έκανα χρήση ενώ είχα παρέα που ήταν νηφάλια και πέρασα από 20 διαφορετικές νηφάλιες παρέες. Θα έβγαινα έξω κρυφά για να πάρω ναρκωτικά και θα έδινα ψεύτικες εξετάσεις για ουσίες χρησιμοποιώντας ούρα άλλων."

Ήταν ένα μείγμα από κοκαϊνη και Xanax, που ανησυχούσε περισσότερο τη Lovato. "Υπήρξε ένα βράδυ που έκανα χρήση πολλής κοκαϊνης και πήρα μερικά χάπια Xanax και άρχισα να πνίγομαι λίγο. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει πολύ δυνατά και σκέφτηκα: "Θεέ μου, μπορεί να πεθαίνω από υπερβολική δόση αυτή τη στιγμή." Οι αυξημένοι χτύποι της καρδιάς είναι συνδεδεμένοι με υπερβολική δόση κοκαϊνης.

Εξήγησε επίσης πως έκανε χρήση ναρκωτικών όσο μιλούσε δημόσια για τη νηφαλιότητά της. O manager της σημείωσε πως κάποια στιγμή είχε εμφανιστεί σε ένα show στη Νέα Υόρκη και είχε ξεκάθαρα "πάρει κάτι" όσο μιλούσε για τη νηφαλιοτητά της.. ήταν εντελώς εξαντλητικό σωματικά και ψυχικά.. δεν την ένοιαζε για τη καριέρα της."

Στα 25, η Demi Lovatο είναι πλέον νηφάλια. Χρειάστηκε μία παρέμβαση και ένα τελεσίγραφο από την οικογένειά της, συνέταιρους και φίλους για να γίνει καθαρή. Αποδίδει τη πρωτόγνωρη νηφαλιότητά της στο ότι "παραδόθηκε στη διαδικασία."

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ παρακάτω.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις καλύτερες εμφανίσεις της Demi Lovato

[gallery-717709]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.