Πόσα χρήματα βγάζουν οι Kardashians σε σχέση με εμάς;

Κυριακή 22 Οκτώβριος 2017
kuwtk.jpg

Πριν λίγο καιρό, το περιοδικό Time έβαλε κάτω τα νούμερα προκειμένου να βγάλει ένα σαφές πόρισμα σχετικά με το ποιο μέλος από την οικογένεια κερδίζει τα περισσότερα.

Το γεγονός ότι η Kim Kardashian βρίσκεται στην κορυφή δεν θα λέγαμε ότι μας προκαλεί και κάποια έκπληξη, με την καθαρή της αξία να ανέρχεται στα $175 εκ. δολάρια. Η δεύτερη θέση ανήκει στον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από όλα, δηλαδή την Kris Jenner με $60 εκ. δολάρια, ενώ στην τρίτη θέση έρχεται η Kylie Jenner με $50 εκ. δολάρια. Ακολουθούν Khloé, Kourtney και Kendall.

Μιλώντας για τέτοια ποσά ξεφεύγουμε κατά πολύ από την καθημερινότητα και η όποια σύγκριση με τα έσοδα των νορμάλ ανθρώπων μοιάζει περιττή, υπάρχει όμως μία εταιρία ρούχων στο εξωτερικό που κατάφερε να κάνει τον παραλληλισμό ανάμεσα στο πόσα βγάζει η Kim Kardashian σε σχέση με έναν απλό άνθρωπο.

Αν δηλαδή, για παράδειγμα, κάποιος δηλώσει ότι κερδίζει $50,000 δολάρια τον χρόνο, θα λάβει την απάντηση ότι η Kim Kardashian μπορεί να βγάλει αυτό το ποσό μέσα σε 8 ώρες και 35 λεπτά. Εντυπωσιακό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα