CELEBRITIES

Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε η Kylie Jenner μέσα σε 1,5 χρόνο


Αφροδίτη Σακκά

26 Οκτωβρίου 2017

abaca-591269-200.jpg

Διαβάστε εδώ: Μόλις αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Kylie Jenner

Η CEΟ του Jenners Communications επιβεβαίωσε στο CNBC πώς η εταιρεία καλλυντικών της κόρης της, Kylie Jenner, έκανε 420 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, τους πρώτους 18 μήνες λειτουργίας της. (Σύμφωνα με το WWD, αν τα συγκεκριμένα ποσά συνεχίσουν να ανεβαίνουν, η Jenner πρόκειται να είναι δισεκατομμυριούχος μέχρι να γίνει 25 ετών.)

"Στο μέλλον σκοπός είναι να χτιστεί ολόκληρη η υποδομή και να υπολογίσουμε πώς θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο λιανικής που να κυκλοφορήσει παγκοσμίως," είπε η Kris Jenner. "Mόλις έξυσε την επιφάνεια [η Kylie] και υπάρχουν τόσα πολλά να κάνει ακόμα με το brand."

H Jenner συμπλήρωσε λέγοντας πως τα Kylie Cosmetics είναι πλήρως αυτοχρηματοδοτούμενο από την 20χρονη Kylie (που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Travis Scott) και δεν υπάρχουν εταίροι μετοχικών κεφαλέων. "Αυτή τη στιγμή είναι πολύ έξυπνη σχετικά με την εταιρεία της," είπε η Kris. "Της ανήκει το 100% και δεν έχει κανέναν επενδυτή. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να επεκταθεί."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη Kylie Jenner και τον Travis Scott σε μία από τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις

[gallery-716808]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.